STILLING LEDIG:

VG og VGTV søker tilkallingsvikarer

VG søker tilkallingsvikarer til breaking og TV

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Tilkalling

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 07. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Vil du jobbe som journalist i Norges mest fremoverlente nyhetsredaksjon? Nå har du muligheten til å jobbe på VGs breaking- og TV-desk sammen med noen av landets beste nyhetsjournalister. Vi leter etter deg som er initiativrik, lærevillig og har masse pågangsmot.

Som tilkallingsvikar kan du få muligheten til å dekke ulike vakter i vår døgnbemannede turnus på nyhetsdesken. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og et spennende og inkluderende arbeidsliv der alle kjemper sammen for at VG alltid skal være først med det siste.

Vi søker tilkallingsvikarer som kan jobbe både tekst og TV. Vi søker deg som har et godt konkurranseinstinkt, bred samfunnsforståelse og behersker et høyt tempo. De fleste vaktene inngår i avdelingens breakingturnus, men det kan også bli aktuelt å jobbe med faggruppene som dekker utenriks, politikk, krim, rampelys og allmenne innenriksnyheter.

På TV vil du jobbe med breaking news, både foran og bak kamera. I tillegg til reportasjer og livesendinger, produserer journalistene nyhetssendingene «VG nyheter» og «VG rampelys». Vi søker deg som kan engasjere unge brukere med video og kreativ redigering.

Personer med mangfoldsbakgrunn oppfordres til å søke. Redaksjonell erfaring og språkkompetanse er en stor fordel.

Tiltredelse etter avtale.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS