STILLING LEDIG:

Tidens Krav søker sommervikarer

Tidens Krav søker engasjerte og idérike sommervikarer med høy arbeidskapasitet til å jobbe som journalister i redaksjonen fra midten av juni til midten av august.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikar

Arbeidssted: Kristiansund

Søknadsfrist: 11. april

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Tidens Krav er Nordmøres største mediehus med en omsetning på 60 millioner og 22 årsverk. Antall abonnenter er vel 11.000. Tidens Krav har 32.000 lesere hver dag, fordelt på papir, nett og mobil. Papirutgaven kommer ut seks dager i uken. Selskapet har hovedkontor i Kristiansund og lokalkontor i Surnadal. Tidens Krav er en del av mediekonsernet Amedia.

Du må ha journalistisk teft, godt språk og evnen til å jobbe selvstendig.

Sommervikarene i TK går i vaktturnus med morgen-, kvelds- og helgevakter i likhet med resten av redaksjonen, og vil jobbe med alle stoffområder. Arbeidssted er Kristiansund, men det må forventes reising ut til andre kommuner på Nordmøre, Trøndelag og Romsdal. Sommervikarer med førerkort og journalistisk erfaring blir foretrukket.

Vi er for tiden også på jakt etter frilansere og tilkallingsvikarer. Derfor ønsker vi oss aller helst sommervikarer som er disponible både før og etter sommerferien.

Spesifiser om det er aktuelt å være både sommervikar og tilkallingsvikar, eller bare én av delene.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 11.04.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS