STILLING LEDIG:

Tønsbergs Blad søker sommervikarer til Norges beste sommerby

Har du lyst på et hektisk, morsomt og spennende sommervikariat du vil huske resten av livet?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Tønsberg

Søknadsfrist: 15. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Tønsbergs Blad er Vestfolds ledende mediehus og holder til sentralt på Brygga i Tønsberg. Tønsbergs Blads opplag har økt tre år på rad, og var i første halvår 2020 på 22.563 abonnenter. Det totale lesertallet er nå 60.800 daglige lesere.. Lønnsomheten og soliditeten er meget god. Tønsbergs Blad eies av Amedia AS.

Flere av våre sommervikarer har vunnet priser for sakene de har laget fra bryggekanten i verdens beste sommerby. Men du må også være klar for å lage de kjappe, nære godbitene og lage bildeserier av folk som koser seg på byen. Du må regne med å levere både bilder, bildeserier, video og å kunne direkterapportere fra felt.

Vi vil gjerne ha kandidater som har annerledes journalistbakgrunn, eller bare journalister som er glad i å tenke annerledes eller utenfor boksen.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et supert arbeidsmiljø og veldig bra og dyktige, prisvinnende, kolleger som du kan lære masse av.

Stillingen blir en del av redaksjonens turnus, med kveldsvakter, helgevakter og turnus på sistenytt-desken. Det er absolutt en fordel om du har førerkort.

Kontakinformasjon

Søknadsfrist: 15. mars
SØK HER

Powered by Labrador CMS