STILLING LEDIG:

NRK i Drammen søker sommervikarer

NRK Oslo og Viken er på jakt etter dyktige og sultne journalister til redaksjonen i Drammen i sommer.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Drammen

Søknadsfrist: 17. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, og vi skal samle og engasjere alle som bor i Norge. Som Norges offentlig finansierte allmennkringkaster og mediehus, har vi et omfattende allmennkringkasteroppdrag. Gjennom TV, radio og andre medieplattformer skal vi bidra til et nysgjerrig og inkluderende samfunn. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig, troverdig. Vi har kontorer og medarbeidere i hele landet, og ønsker flere kollegaer med digital eller flerkulturell kompetanse.

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Vi søker etter journalister med god nyhetsteft og godt grep om nyhetsfortellinger på de ulike plattformene. Våre journalister jobber i turnus og leverer til både nett/sosiale medier, radio og TV. Sommervikarene vil inngå i en turnus med nyhetsoppdateringsvakter, og derfor er netterfaring en fordel. Kjennskap til regionen er en styrke.

Arbeidsoppgaver

Nyhetsoppdatering og innholdsproduksjon til alle plattformer

Kvalifikasjoner

  • Gode allmennkunnskaper
  • Journalistisk høgskole- eller universitetsutdanning eller tilsvarende erfaring
  • Digital erfaring og kompetanse er prioritert
  • Godt språk og god framføring
  • Førerkort

Personlige egenskaper

Vi ser etter dere som har gode samarbeidsevner og som kan takle tidspress.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i samarbeid med hyggelige og dyktige kollegaer. Sommervikariatene vil variere i lengde innenfor perioden uke 26 til 33.

Kontaktpersoner

Søknadsfrist 17.02.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS