STILLING LEDIG:

Nettavisen søker sommervikarer og tilkallingsvikarer

Nettavisen er i kraftig vekst og vi har satt oss nye, spennende mål. Nå jakter vi på talentfulle og engasjerte journalister til sommervikariat.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikarer

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 21. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder, med 2 millioner ukentlige lesere. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen. Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.

Vi søker også tilkallingsvikarer til nyhetsdesken, som kan jobbe både dag, kveld og helg. Samt tilkallingsvikarer til de øvrige avdelingene.

Sommeren er ingen agurktid lenger og Nettavisen ønsker å styrke redaksjonen i sommer for å sørge for å ha sakene som engasjerer og setter agenda, samt å holde nyhetstrykket oppe også i sommermånedene.

Vi søker deg som:

● Trives med tempo, jobber raskt og presist

● Har god allmennkunnskap, er allsidig og nysgjerrig

● Er oppdatert på nyhetsbildet, interessert i hva som går viralt og har en vilje til fange opp det folk snakker om og lage kvalitetsjournalistikk på det

● Evner å levere innhold i flere kanaler og på flere plattformer, både tekst, bilder, video og live

● Er lærevillig og tilpasningsdyktig, tar initiativ og er en god lagspiller

● Erfaring fra hendelsesdekning og/eller sosiale medier er en stor fordel

Vi søker også spesielt etter deg med erfaring og teft innenfor forbrukerjournalistikk og/eller sex og samliv-feltet. Det samme gjelder journalister med erfaring og kunnskap om finans, ettersom sommeren er høysesong for denne bransjen med full resultatsesong.

Sommervikarene vil måtte påregne å jobbe for flere av avdelingene våre, i hovedsak for nyheter og politikk, økonomi, kjendis/underholdning og magasin/feature.

Det vil være aktuelt å gå turnus med morgen-, dag-, kvelds- og helgevakter, samt noe reisevirksomhet. Oppstart og lengde på sommervikariatet avtales direkte, men opplys gjerne i søknaden når du er ledig for arbeid. Det vil være mulighet for videre arbeid også etter sommervikar-perioden. Opplæring vil bli gitt.

Tilkallingsvikariater er vi interessert i omgående, så ta kontakt fortløpende.

I Nettavisen vil du få muligheten til å utvikle deg, få faglige utfordringer og påvirke arbeidshverdagen din. Du blir en del av en dyktig redaksjon med høye ambisjoner og et godt arbeidsmiljø. Samtidig vil du dra nytte av å være en del av Amedia, som eier 72 lokalaviser og er landets største utgiver av lokale medier.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Kontaktinformasjon:

  • Per Gunnar Sværen, redaksjonssjef, [email protected], 410 24 350
  • Carina Bredesen, nyhetsleder, [email protected], 908 13 391
  • Trond Lepperød, klubbleder (Norsk Journalistlag) 412 92 612

Søknadsfrist: 21.02.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS