STILLING LEDIG:

Morgenbladet søker kulturjournalist og sommervikarer

Vi søker journalister innen stoffområdene samfunn/forskning og kultur sommeren 2021 og en kulturjournalist med god innsikt i og bredt kildenettverk innenfor flere av våre dekningsområder.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar og vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 22. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Morgenbladet er en uavhengig ukeavis med vekt på politikk, kultur og forskning. Avisen er riksdekkende og globalt orientert, og arbeider for å øke interessen for kritikk, dialog og meningsutveksling. Morgenbladet har eksistert i over 200 år, og er en avis med stolte tradisjoner. Siden 2003 er opplaget mer enn tredoblet, og i dag har avisen mer 92.000 ukentlige lesere på papir og nett. Morgenbladet er fra 1. juli 2020 en del av Mentor Medier AS som også eier Vårt Land og Dagsavisen.

Sommervikarer i Morgenbladet – journalister og desk

Vi søker journalister innen stoffområdene samfunn/forskning og kultur sommeren 2021. Vi er på jakt etter idérike, nysgjerrige og bredt orienterte journalister med sikker språkføring og relevant erfaring innen nyhet, reportasje og dokumentarjournalistikk. Vi legger vekt på originale ideer og evne til å formidle krevende stoff på en levende måte. Skriv gjerne i søknaden om du primært vil jobbe med kultur eller samfunn/forskning.

Vi søker også redigerere til desken. Vi ønsker samfunnsengasjerte og språksikre personer med journalistisk teft. Redigererne inngår i hele kjeden av deskens arbeid fra tekstredigering og presentasjon til arbeid med nyhetsbrev og sosiale medier. Kjennskap til InDesign er en fordel.

Søk på stillingene her.

Kulturjournalist – vikariat

En av våre journalister har permisjon, og vi søker hennes erstatter. Vi ser etter en person med god innsikt i og bredt kildenettverk innenfor flere av våre dekningsområder, solid grep om journalistisk metode i flere ulike sjangre, idérikdom og en god penn. Jobben innebærer løpende journalistisk arbeid innen emner som bøker, film, medier, musikk, billedkunst, scenekunst, byutvikling og arkitektur, samt skriving i alle sjangre fra reportasje og dokumentar til nyheter, portrett, intervjuer etcetera.

Vikariatet varer i seks måneder, fra medio februar til medio august 2021.

Søk på stillingen her.

Eventuelle spørsmål om utlysningen kan stilles til klubbleder Jo T. Gaare ([email protected]), kulturredaktør Ane Farsethås ([email protected]) eller samfunnsredaktør Bjarne Riiser Gundersen ([email protected]).

Søknadsfrist for alle stillingene: fredag 22. januar.

Powered by Labrador CMS