STILLING LEDIG:

Lofotposten søker videojournalist og sommervikarer

Du må ha god teknisk innsikt og forståelse, samtidig som du brenner for å formidle store og små nyheter gjennom levende bilder

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast og sommervikar

Arbeidssted: Svolvær

Søknadsfrist: 14. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Lofotposten er Lofotens største og eldste avis, etablert i 1896. Vi har lokalkontor i Leknes og hovedkontor i Svolvær. Avisen dekker i hovedsak kommunene Vågan, Vestvågøy, Flakstad og Moskenes. Lofotposten har i dag 18 ansatte, som kombinasjon sterk digital satsing med seks papirutgivelser i uka. Lofotposten er en avis i medvind, som kan vise til betydelig opplagsvekst de siste årene.Vi eies av Amedia-konsernet, landets største utgiver av lokale medier.

Videojournalist i Lofoten

Lofotposten søker en selvstendig og selvgående journalist. Både nyhetsvideoer og livestream fra hendelser og arrangementer er viktige satsinger for oss. Hos oss blir du spydspissen i videosatsingen. Du må trives med høyt tempo, være kreativ og uredd. På samme måte som vi i vår redaksjon forventer at alle kan bidra med videoer til satsingen på levende bilder, må også videojournalisten regne med å bidra i den vanlige nyhetsproduksjonen til nett og papir. Du må derfor også ha en god penn og være språklig sikker. Videojournalisten vil gå inn i turnus som innebærer kvelds- og helgearbeid, hvor du har ansvar for netttrafikk, overvåke nyhetsbildet, skrive saker og røkte våre digitale flater.

Sommervikarer

Lofotposten søker også sommervikarer i perioden uke 25-33. Arbeidssted Svolvær eller Leknes. Vi søker deg som trives med høyt tempo, er kreativ og initiativrik. Du må ha god allmennkunnskap, og være oppdatert på nyhetsbildet lokalt. Hovedfokuset i sommermånedene er nyhetsproduksjon.

Vi kan tilby:

  • Godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger.
  • Helt nye lokaler i Svolvær sentrum.
  • Mye frihet under ansvar og mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag.
  • Lønn og betingelser etter avtale og kvalifikasjon.

Arbeidssted er i Svolvær, men med hele Lofoten som dekningsområde. Aktuelle kandidater må ha førerkort.

Kontaktinfo:

  • Ingvil Valberg, konstituert sjefredaktør, [email protected], 913 30023
  • Øystein Ingebrigtsen, 415 59015.

Søknadsfrist: 14. februar
SØK HER

Powered by Labrador CMS