STILLING LEDIG:

Frister det med jobb på Sørlandet i sommer?

Mediehuset Agderposten søker sommervikarer som kan gå inn i vår redaksjonelle turnus sommeren 2021.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Arendal

Søknadsfrist: 1. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

AGDERPOSTEN AS er Aust-Agders største mediehus. Vi er et mediehus i sterk vekst og hadde ved siste lesermåling 32.000 daglige digitale lesere og 52.500 dagligere lesere på alle plattformer. I likhet med en rekke andre mediehus har Agderposten også opplevd en voldsom vekst i den digitale trafikken det siste året. Med veksten øker også ambisjonene, og redaksjonen søker derfor etter ambisiøse journalister som kan bidra til ytterligere digital vekst i mediehuset.

Agderposten utgis i Arendal og er et regionalt mediehus for gamle Aust-Agder. Vi har for øyeblikket 23 årsverk i redaksjonen.

Agderposten er en del av Polaris Media Sør og består av i tillegg av de regionale mediehusene Fædrelandsvennen (Kristiansand) og Varden (Skien), i tillegg til de lokale mediehusene Lister, Lindesnes, Vennesla Tidende, Lillesands-Posten og Grimstad Adressetidene.

Vi leter etter deg som kommer med de gode idéene og er klar for å rykke ut når hendelsene treffer oss. Du liker å ta bilder, har et godt språk og glimt i øyet.

Hos oss får du mulighet til å sette dagsorden med hardtslående nyheter og muligheten til å dekke alt det spennende som skjer når sommerturistene inntar landsdelen.

Du vil få muligheten til å jobbe både selvstendig og i tett samarbeid med erfarne kolleger. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et unikt arbeidsmiljø og dyktige kolleger du kan lære masse av.

Vikariatene inngår i vår kveld- og helge-vaktturnus, og varer fra rundt Sankthans til midten av august.

Nærmere opplysninger kan gis av sjefredaktør Katrine Lia (952 90 216), digitalredaktør Øystein Bjerkestrand, (992 46 013) samt leder i redaksjonsklubben, Arne Ingmar Eggen (916 45 145).

Søknader, gjerne med arbeidsprøver, sendes innen 1. mars til: Agderposten v/ Katrine Lia, Østregate 5, 4836 Arendal eller på e-mail: [email protected]

Merk søknaden «sommervikar2021».

Powered by Labrador CMS