STILLING LEDIG:

Budstikka søker tilkallingsvikarer og sommervikarer

Budstikka søker etter både tilkallingsvikarer og sommervikarer.

Tilkallingsvikarer:

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Billingstad

Søknadsfrist: 31. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Budstikka er det lokale mediehuset i Asker og Bærum. Samlet når Budstikka 77.000 lesere hver dag med avis, nett og mobil. Mediehuset eier også Tjenestetorget.no. Budstikka holder til på Billingstad.

Er du en ivrig nyhetsjeger som trives med høyt tempo? Har du et brennende ønske om å lage god og vesentlig lokaljournalistikk i to av Norges største kommuner – Asker og Bærum? Liker du å finne nyheten ingen andre har? Svarer du ja på flere av disse spørsmålene, kan du være rett kandidat til å jobbe i Norges største rendyrkede lokalavis.

Vi trenger tilkallingsvikarer til nyhetsredaksjonen. Du må kunne steppe inn på kort varsel. Det kan også være aktuelt med helge- og kveldsjobbing.

Sommervikarer:

Sommeren 2021 trenger vi dyktige, idérike og engasjerte sommervikarer til nyhetsredaksjonen, kulturredaksjonen og sportsredaksjonen.

Spesifiser i søknaden hvilken avdeling du vil jobbe i.

Sommervikariatene vil ha noe ulik lengde – i perioden mellom uke 26 og uke 33.

Budstikka er et lokalt mediehus, i et av Norges mest spennende nedslagsfelt.

Vi setter vår stolthet i å levere vesentlig og viktig journalistikk, som skaper entusiasme og debatt, og som angår innbyggerne i Asker og Bærum. Som sommervikar i vår redaksjon stoler vi på at du kan bidra til den oppgaven!

Du har relevant utdannelse og journalistisk praksis. Du har førerkort klasse B, og bør også ha kjennskap til Asker og Bærum kommuner. Det er også en fordel om du kan ta egne bilder. Det aller viktigste er likevel at du har gode ideer, initiativ og arbeidslyst.

I 2020 vant vi prisen Årets mediehus.


Eventuelle spørsmål kan rettes til:

  • Nyhetsredaktør Karianne Steinsland på mobil 971 18 785 eller e-post [email protected]
  • Klubbleder Eyvind S. Menne på mobil: 995 15 492

Søknadsfrist: snarest og senest 31. januar
SØK HER

Powered by Labrador CMS