STILLING LEDIG:

Bli sommervikar i landets mest solfylte kommune!

Kan du være en selvdreven vikar som ivrer etter å lage lesverdige nyhetssaker når alle andre har fri? Da vil Sandefjords Blad være et godt valg for deg – hør her hvorfor:

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Sandefjord

Søknadsfrist: 16. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Sandefjords Blad dekker kommunen vi har tatt navn fra, verken mer eller mindre. Vi er en abonnementsavis i vekst takket være satsning på digitalt abonnementsinnhold. Vi leverer nyhetstjenester til lokalbefolkningen syv dager i uka, fra tidlig morgenstund til lang på natt.

Ikke bare har vi et spennende miljø med mange dyktige fagfolk som vil gi deg den støtten og driven som du trenger. Du vil også oppleve morsomme dager på jobb. De beste sakene blir til ute blant folk, og da får du også rikelig anledning til å oppleve sol og sommer – selv om du er på arbeid. Kanskje er det hos oss du har best forutsetninger for det? Ifølge tall fra Meteorologisk institutt er nemlig Sandefjord den kommunen i landet med færrest antall dager med skydekke.

Vi søker primært etter journalister som nettopp har fullført et utdanningsløp innen journalistikk, men vil vurdere velskrevne søknader fra alle kandidater. Det er en forutsetning at kandidaten kan gi leserne i Sandefjord en stabil produksjon av godt innhold gjennom knallfine sommermåneder. Hvordan dette er tenkt løst, bør være tema for søknaden. Nyhetsredaktør vil ofte bidra til å finne gode saker, men en virkelig god vikar bidrar til å se gode saker og vinklinger vi ellers ville gått glipp av.

Som journalist i en lokalavis må du kunne dekke alt fra eliteserien i fotball og politikk til kulturarrangement og hendelser.

Det er fint om du har bil. Moped går også bra.

Obs! Obs! Vi ansetter gode kandidater løpende - så her må du søke så fort du kan!


Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Søknadsfrist: 16.03.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS