STILLING LEDIG:

E24 søker journalister

Vi jakter en dyktig journalist som kan gå inn i et vikariat på realtidsdesken frem til nyttår, samt flere nye tilkallingsvikarer.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 7. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

E24 er et heleid datterselskap av Verdens Gang, som eies av Schibsted. Selskapet står bak nettavisen E24.no, magasinet Dine Penger og nettjenestene Dine Penger+ og E24+. E24.no er Norges største nettavis innen økonomi og næringsliv og har rundt 1,5 millioner brukere hver uke, hvorav halvparten er på mobil. E24.no gir deg det aller siste fra aksjemarkedet, og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi.

Ivrer du etter å vinne nyhetskampen hver eneste dag? Vil du bli en del av laget bak Norges største nettavis for økonomi og næringslivsnyheter? Nå har du muligheten.

E24 skal ansette flere dyktige journalister. Vi jakter:

  • Journalist til realtidsdesken i vikariat frem til januar 2022.
  • Nye tilkallingsvikarer til redaksjonen

Vikariat:

Realtidsdesken er motoren i E24-redaksjonen. Som realtidsjournalist følger du nyhetsbildet tett og sørger for at vi er først og best på de største nyhetene innenfor økonomi og næringsliv.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende arbeidshverdag i en ambisiøs og kollegial redaksjon. Hverdagen vil være hektisk og variert. Du vil måtte kaste deg rundt når det smeller, men også levere gode saker basert på egne ideer.

Vi leter etter en journalist som evner å sette seg inn i komplekse saker på kort tid, skriver godt og presist og har gode etiske reflekser. Du bør ha gode samarbeidsevner og like å jobbe i team.

Du vil gå inn i en turnus som innebærer kvelds- og helgejobbing, samt videovakter.

Tilkallingsvikarer:

E24 er på jakt etter journalisttalenter. Vi ser etter deg som brenner for journalistikken, som er idérik og offensiv og som ønsker å utvikle deg som journalist.

Som tilkallingsvikar i E24 vil du kunne få vakter i ulike deler av redaksjonen og jobbe med alt fra løpende nyhetssaker til større reportasjer og lengre prosjekter.

Arbeidssted er Akersgata 55 i Oslo. Kvinner oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 07.03.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS