STILLING LEDIG:

VGTV søker syv faste videojournalister og flere vikarer

Grip sjansen, nå kan du jobbe med TV i Norges råeste mediehus. Som videojournalist i VG er du med på å forme fremtidens TV.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast og vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 13. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,4 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+ og E24 Dine Penger. Antall ansatte i mediehuset VG pr. januar 2020 er i overkant av 400.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Er dette deg?

  • Har nyhetsteft og rykkefot
  • Brenner for levende bilder, historiefortelling og innovasjon
  • Er en fleksibel lagspiller

VG er hele folkets nyhetsdestinasjon nummer én. Vår TV-redaksjon jobber med alt fra breaking news til krim, utenriks, viralvideoer og rampelys. I VG-huset er det kort vei fra idé til gjennomføring. Det forventes at du har tabloid forståelse og kommer med egne ideer til saker som engasjerer på vg.no, gjerne rettet mot en yngre målgruppe.

Breaking news trumfer alt - vi skal være først og best på nasjonale og internasjonale hendelsesnyheter. Som videojournalist må du kunne filme, redigere, være reporter foran kamera og jobbe i et hurtig tempo.

Vi leker og eksperimenterer med TV-formatet. Derfor må du være kreativ, visuelt orientert og bruke grafikk i redigeringen. I tillegg til reportasjer og livesendinger, produserer videojournalistene nyhetssendingene «VG nyheter» gjennom døgnet.

Som videojournalist må du være språksikker og ha høy etisk bevissthet. Du bør ha planen klar for hvordan VG skal vinne nyhetskampen, både gjennom kildebygging, nyhetsovervåking og hvilke mål du setter deg for å utvikle sakene dine.

Om stillingene

Syv faste stillinger som videojournalist i VG. I tillegg skal vi fylle flere lengre vikariater. Videojournalistene går turnusvakter morgen, dag, kveld og helg. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Formelle krav

Utdanning innen video, TV og/eller journalistikk. Du må ha redaksjonell erfaring og god teknisk forståelse.

Dette tilbyr vi

Et ungt og innovativt miljø, med høy kompetanse og en sterk lagkultur i hjertet av landets ledende mediehus. I VG er vi opptatte av å utvikle våre medarbeidere og vi garanterer en variert arbeidshverdag. VG er lengst fremme på digital historiefortelling og har den største web-TV-redaksjonen i Norge.

Kontaktinformasjon:

  • Ingeløw Elise Kopperud, avdelingsleder, tlf: 930 91 959
  • Rolf Sønstelie, redaktør, tlf: 911 02 115
  • Jørgen Braastad, klubbleder, tlf: 415 30 313

Søknadsfrist: 13. juni

SØK HER

Powered by Labrador CMS