STILLING LEDIG:

Trønder-avisa søker journalist

Trønder-Avisa søker en fast ansatt i nyhetsavdelingen, med utgangspunkt i Stjørdal.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Stjørdal

Søknadsfrist: 5. juli

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Trønder-Avisas papirutgave har et daglig opplag på 18.000 eksemplarer (2019), og er største avis i Nord-Trøndelag. Vi leses daglig av ca. 70.000 personer på papiravisa, nett eller mobilutgavene. Trønder-Avisa har ca 46 ansatte og en omsetning på cirka 100 millioner kroner. Konsernet omfatter også 5 heleide aviser i Nord-Trøndelag.

Trønder-Avisa er det ledende mediehus i Nord-Trøndelag og er en del av et lite mediekonsern som i tillegg består av Namdalsavisa, iLevanger, Steinkjer-Avisa, Inderøyningen, Snåsningen og næringslivsavisa NT24.no og Trønderdebatt.no – foruten Trønder-Distribusjon. Vi har omkring 57.000 lesere på alle flater.

Nå har du sjansen til å bli del av Nord-Trøndelags ledende redaksjon. Trønder-Avisa har i dag 35 redaksjonelt ansatte, og hver dag setter vi dagsorden med de viktigste nyhetene i vårt område.

Vår journalist i Stjørdal får nye utfordringer i konsernet, og vi søker nå hans etterfølger.

Vår nye kollega bør har solid journalistisk erfaring, være endringsvillig og ha lyst til å jobbe i en hektisk nyhetsredaksjon. Kjennskap til Stjørdal og omegn er en fordel, men ingen forutsetning.

I løpet av det siste året har redaksjonen tatt store steg i omstillingen til en moderne mediehverdag. Vi satser i to hovedretninger: Vi skal være best og først med de viktigste nyhetene, og vi skal sette dagsorden med egenutviklet journalistikk.

Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i en redaksjon som gir journalister stort ansvar og mye tillit.

Det må påregnes turnusarbeid. Tiltredelse snarest.

Kontaktinformasjon:

Søknad med CV og attester sendes til rossing@t-a.no

Powered by Labrador CMS