STILLING LEDIG:

E24 søker journalist som tilkallingvikar

Ivrer du etter å vinne nyhetskampen hver eneste dag? Vil du bli en del av laget bak Norges største nettavis for økonomi og næringslivsnyheter? Nå har du muligheten!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Tilkallingsvikar

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

E24 er en del av Schibsted, og eies i fellesskap av VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Med over to millioner unike brukere hver uke, er vi Norges største og viktigste nettavis for økonomi og næringsliv. Sammen med kommersiell avdeling utgjør mediehuset i dag over 50 ansatte. Vi samarbeider tett med øvrige Schibsted-aviser, med egne næringslivsgrupper i Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

E24 jakter medarbeidere som kan bidra på vår realtidsdesk som tilkallingsvikarer.

Vi ser etter allsidige talenter som har interesse for økonomi, børs og finans - og som er idérike, offensive og ønsker å utvikle seg.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende arbeidshverdag i en ambisiøs og kollegial redaksjon. Realtidsdesken er motoren i E24-redaksjonen. Her følger du nyhetsbildet tett og sørger for at vi er først og best på de største nyhetene innenfor økonomi og næringsliv.

Du må ha et godt og presist språk, samt gode etiske reflekser. At du trives med teamarbeid og har gode samarbeidsevner er også viktig.

Som tilkallingsvikar i E24 vil du kunne få vakter på kveldstid og i helger.

Arbeidssted er Akersgata 55 i Oslo.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: Snarest
SØK HER

Powered by Labrador CMS