STILLING LEDIG:

VGTV søker tilkallingsvikarer som teknisk produsent

VGTV er på jakt etter deg som ønsker å jobbe som tilkallingsvikar i Norges mest moderne produksjonsmiljø.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Tilkallingsvikar

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

VGTV AS ble etablert i desember 2013 og består i dag av 60 medarbeidere. Vi lager og distribuerer innhold innen nyheter, aktualitet og dokumentar. Hos VGTV får du mulighet til å påvirke, eksperimentere og stor frihet til å utvikle egne saker. De ulike redaksjonene jobber med nyheter, aktualitet, sport og dokumentar. Vi ser etter folk med bred digital kompetanse. Nyhetsredaksjonen jobber tett på nyhetsbildet og de andre avdelingene i VG. Vi skal gi seerne oppdaterte nyheter på en frisk, uformell og annerledes måte.

VGTV består av flere redaksjoner som lager innhold innen nyhet, underholdning, aktualitet og dokumentar, og sport. Vi henvender oss til et ungt publikum og profilen skal være uformell og engasjerende.

VGTVs innhold har 25 millioner visninger hver måned. Selskapet er et heleid datterselskap av mediehuset VG og en del av Schibsted-konsernet.

Vi skiller oss fra tradisjonell TV, både i måten vi jobber på, hvordan vi publiserer, hva vi prioriterer og hvordan vi bruker sosiale medier. VGTV fronter utviklingen av TV digitalt.

Stillingens formål

Breaking news, aktualitet, sport og underholdning er aller viktigst. Vi søker en teknisk produsent som kan komme inn på kort varsel, er kjapp, løsningsorientert og som med stor entusiasme kan jobbe med det meste. Det handler om alt fra å gå live på små og store direktesendinger hvor du vil kjøre lyd, bilde og grafikk alene eller i et team avhengig av produksjonens størrelse. Du vil også gjøre små OB-produksjoner ute i team, og studio opptak for sport og underholdning.

Arbeidsoppgaver

VGTV er en viktig del av VGs nyhetsformidling og produksjon av underholdning og sport. Ved store hendelser jobber du tett med VGTVs øvrige produsenter og journalister, og vi ser gjerne at du også i noen tilfeller kan operere som fotograf og eller redigerer.

Hva tilbyr vi?

-Vi tilbyr en mulighet for å komme inn å jobbe i Norges mest moderne, pulserende, og hurtigvoksende nyhets og underholdnings produksjonsmiljø.

-Et godt arbeidsmiljø som vi er stolte av.

Formelle krav

Du må ha grunnskole, og beherske engelsk skriftlig og muntlig.

Du må ha forståelse for lyd og videoproduksjon i en større produksjons sammenheng.

Fag og erfaring

-Stor fordel om du har relevant utdanning innen TV-faget, og/eller relevant erfaring fra produksjonsmiljøer i roller som ligger nært opp til teknisk video produksjon.

-Stor fordel om du har spiss kompetanse enten innen lydmiks og/eller bildemiks.

-Stor fordel om du kan redigere video(VGTV bruker Final Cut Pro X).

-Stor fordel om du behersker Apple operativ system.

Personlige egenskaper

Du må være omgjengelig, samarbeidsvillig, effektiv og løsningsorientert.

Kontaktinformasjon:

  • Head of Operations Pål Hansen på tlf 91600247

Søknadsfrist: 15.03.21
SØK HER

Powered by Labrador CMS