STILLING LEDIG:

Vårt Land søker journalist til religionsavdelingen

Nå trenger vi en journalist som har stor interesse for tro og livssyn, og som gjerne har kjennskap til det norske kirkelandskapet. Vi oppfordrer journalister med mangfoldskompetanse til å søke på stillingen.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 22. mars

Om arbeidsgiver

Vårt Land er landets ledende dagsavis på den norske tros- og livssynsarenaen. Avisen når daglig 50.500 lesere på papir og 17.100 digitalt. I 2019 var driftsinntektene på 116,9 millioner kroner. Avisen ble stiftet i 1945 og eies av det skandinaviske mediekonsernet Mentor Medier. Konsernet har blant annet eierinteresser i Dagsavisen, Morgenbladet, den svenske dagsavisen Dagen, samt Klar Tale, Mediaconnect og det svenske forlaget Libris Media. Avisen holder til i Grubbegata 4-6 i Oslo sentrum. For mer informasjon, se vl.no.

Vårt Land er landets ledende avis på nyhets- og fenomensaker om kirke og religion.

Vi ser etter deg som har god oversikt over og interesse for norsk religionsliv, og en utpreget nyhetsteft. Du evner å jobbe systematisk og selvstendig, og trives med høyt tempo. Du bidrar også til å løfte redaksjonens digitale utvikling og trives med en kombinasjon av raske nyheter, graving og historiefortelling.

I Vårt Land jobber det 45 medarbeidere fordelt på religion, nyhet, publisering, debatt/kommentar, kultur og marked/annonse. Du blir en del av et svært hyggelig team av dyktige reportere som deler raust av sin kompetanse og som brenner for Vårt Lands unike avisprosjekt. Som journalist i Vårt Land inngår du i en turnusordning.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 22.03.2021
Søknad sendes til
anne.lise.okland@vl.no

Powered by Labrador CMS