STILLING LEDIG:

P4 søker redaksjonssjef

Vi ønsker å styrke vår redaksjonelle stab og søker nå en redaksjonssjef til å lede arbeidet med å forvalte og videreutvikle innholdet på Norges største kommersielle radiokanal.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 06. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

P4 er landets største kommersielle riksdekkende radiostasjon. Kanalen kan lyttes til via det riksdekkende DAB-nettet, på digital-TV, internett eller via mobilapper. P4-gruppen består i tillegg av P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro, P10 Country og NRJ, og har tilsammen 2,3 millioner ukentlige lyttere. P4-gruppen er heleid av Nordic Entertainment Group (NENT Group). P4-gruppen og eies av Nordic Entertainment Group (NENT Group), som er Nordens ledende

Norge har digitalisert radio og gitt lytterne et enormt kanaltilbud med 32 riksdekkende radiostasjoner. Lyd er i vinden som aldri før og vi ser etter deg som kan sørge for at P4 er en tydelig og viktig stemme i det norske radiomangfoldet også i fremtiden.

Vi søker en person som er lidenskapelig opptatt av radio, god på å motivere og inspirere og som har god fartstid innenfor redaksjonelt arbeid med spisskompetanse på lyd. Du må være kreativ og strukturert, være over snittet samfunnsinteressert og ha god allmennkunnskap. Ledererfaring og journalistisk utdanning er en fordel.

Dine arbeidsoppgaver vil være å lede det daglige redaksjonelle arbeidet, tett oppfølging av programmedarbeidere samt å jobbe med kreative prosesser og utvikling av nye radiokonsepter.

Redaksjonssjefen vil jobbe ved vårt nye og moderne mediehus i Karvesvingen på Hasle i Oslo.

Vi tilbyr fast ansettelse i et av Nordens største mediekonsern til konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Du vil bli del av et trivelig og fremoverlent miljø.

Kontaktinformasjon:

Av personvernhensyn ønsker vi ikke å motta søknader på e-mail.

SØK HER

Powered by Labrador CMS