STILLING LEDIG:

Bauer Media søker nyhetsjournalister til radio og web-tv

Bauer Medias nyhetsredaksjon lager nyheter til radiokanaler som Radio Norge, Radio Rock, Radio Vinyl, Norsk Pop og en rekke lokale radiostasjoner, samt tv-nyheter i samarbeid med Dagbladet.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast og vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 06. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Bauer Media er et mediehus spesialisert på lyd. 2 millioner lytter til oss hver uke på radiokanaler og podkaster.

Bauer Media Audio er Europas største kommersielle radiokringkaster. I Norge står Bauer Media bak 32 radiokanaler og et voksende nettverk av podkaster. Vi er tilgjengelig på DAB, nett og mobil. 2 millioner mennesker lytter til våre kanaler og podkaster hver uke. Vår kjernekompetanse er lyd, hva lyd gjør med oss mennesker og ikke minst hva lyd kan gjøre for merkevarer. Vi er et fullskala mediehus for distribusjon av reklame, produksjon av lydreklame, samt analyse og innsikt.

Bauer Media AS driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio 1, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX, B.I.G. og KISS. Alle kanalene er tilgjengelig nasjonalt på DAB, via våre apper og på nett. Selskapet har ca. 60 ansatte med hovedkontor i Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Bauer Media Group er et familieeid mediekonsern, opprinnelig tysk. Gruppen når ut til over 200 millioner brukere i 20 forskjellige land gjennom utgivelse av over 600 magasiner, kringkasting av over 100 radio- og TV stasjoner samt design av over 400 digitale plattformer. Bauer Media Group er størst på radio i Europa.

Nyhetsjournalister radio og web-tv. Faste- og vikarstillinger.

Nå søker vi tilkallingsvikarer, sommervikarer og opp til to faste stillinger som nyhetsjournalist. Arbeidsoppgavene er i hovedsak å ankre nyhetssendinger i tillegg til å være reporter inne og ute.

Vi søker deg som kjenner deg fortrolig med disse egenskapene:

  • Sterke allmennkunnskaper
  • God på å jobbe raskt og presist
  • Leser godt
  • Selvstendig og fleksibel
  • Vilje til å jobbe på flere plattformer

I Bauer Medias nyhetsredaksjon vil du bli en del av en inkluderende og erfaren redaksjon som også jobber tett med programvirksomhetene til de ulike radiokanalene og podkastene som lages av mediehuset.

Sommervikarene vil bli bedt om å jobbe fra midten av juni til et stykke ut i august. Tilkallingsvikarer trenger vi like etter påske. Merk søknadene om du ønsker å være aktuell for alle stillingene eller om bare ønsker et av vikariatene.

Turnus gjelder for alle stillingen. Vi holder til på Jernbanetorget i Oslo, men utstyrer også ansatte med utstyr slik at de kan jobbe hjemmefra jmf. smittevernsituasjonen.

Kontaktinformasjon:

Send søknad til [email protected] innen 6. mars.

Har du spørsmål om jobbene ta gjerne kontakt med:

Søknadsfrist: 06.03.21
SØK HER

Powered by Labrador CMS