STILLING LEDIG:

VG søker fast TV-produsent

Grip sjansen, nå kan du jobbe med TV i Norges råeste mediehus. Som teknisk produsent i VG er du med på å forme fremtidens TV.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 24. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Er dette deg?

  • God teknisk kompetanse på lydmiks og/eller bildemiks
  • Brenner for nyhetsformidling
  • Visuelt anlagt og løsningsorientert

VG er hele folkets nyhetsdestinasjon nummer én. Vår TV-redaksjon jobber med alt fra breaking news til krim, utenriks og rampelys. Breaking news trumfer alt - vi skal være først og best på nasjonale og internasjonale hendelsesnyheter.

Vi søker en teknisk produsent som er kjapp, løsningsorientert og som med stor entusiasme kan jobbe med det meste. Du vil jobbe med direktesendinger hvor du vil kjøre lyd, bilde og grafikk alene eller i team, avhengig av produksjonens størrelse. I tillegg til livesendinger, vil du jobbe med små og store produksjoner ute, samt studioopptak for sport og underholdning. Ved store hendelser jobber du tett med VGs øvrige produsenter og journalister. Vi ser gjerne at du i noen tilfeller kan være fotograf og/eller redigerer.

Vi søker deg som har høy teknisk forståelse og kompetanse på lydmiks og/eller bildemiks. Du er kreativ i problemløsningen din og gjør det som skal til for å få det tekniske til å fungere. I VG-huset er det kort vei fra idé til gjennomføring. Vi leker og eksperimenterer med TV-formatet, derfor må du være kreativ og visuelt orientert. Du bør være samfunnsengasjert og ha interesse for nyhetsbildet. Dersom du synes innholdet vi produserer er spennende, tror vi at du vil trives bedre på jobb og også levere arbeid av høyere kvalitet.

Som teknisk produsent tilhører du avdelingen for TV-nyheter, samtidig som du jobber tett med VGTVs produksjonstekniske drifts- og utviklingsmiljø.

Dette tilbyr viEt ungt og innovativt miljø, med høy kompetanse og en sterk lagkultur i hjertet av landets ledende mediehus. I VG er vi opptatte av å utvikle våre medarbeidere og vi garanterer en variert arbeidshverdag. VG er lengst fremme på digital historiefortelling og har den største web-TV-redaksjonen i Norge.

Formelle krav

  • Relevant utdanning innen TV-fag, og/eller relevant erfaring fra produksjonsmiljøer.
  • Spisskompetanse innen lydmiks og/eller bildemiks.
  • Stor fordel om du kan redigere video (VGTV bruker Final Cut Pro X).
  • Du bør være trygg på Apples operativsystem og software.

Kontaktinformasjon:

  • Ingeløw Elise Kopperud, avdelingsleder, TV-nyheter, tlf: 930 919 59
  • Pål Hansen, Head of Operations, VGTV, tlf: 916 00 247

SØK HER

Powered by Labrador CMS