STILLING LEDIG:

VGTV søker podcastprodusenter

Vi søker deg som er over gjennomsnittet interessert i å lage godt lydinnhold, takler å jobbe med sterke personligheter, og generelt er et morsomt, engasjert og positivt menneske.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Prosjektstillinger

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 5. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

VGTV AS ble etablert i desember 2013 og består i dag av 60 medarbeidere. Vi lager og distribuerer innhold innen nyheter, aktualitet og dokumentar. Hos VGTV får du mulighet til å påvirke, eksperimentere og stor frihet til å utvikle egne saker. De ulike redaksjonene jobber med nyheter, aktualitet, sport og dokumentar. Vi ser etter folk med bred digital kompetanse. Nyhetsredaksjonen jobber tett på nyhetsbildet og de andre avdelingene i VG. Vi skal gi seerne oppdaterte nyheter på en frisk, uformell og annerledes måte.

Programavdelingen består av flere mindre redaksjoner som lager innhold innen underholdning, aktualitet og dokumentar. Vi henvender oss til et ungt publikum og profilen skal være uformell og engasjerende.

VGTVs innhold har 25 millioner visninger hver måned. Selskapet er et heleid datterselskap av mediehuset VG og en del av Schibsted-konsernet.

Prosjektstillinger (12 mnd) - Innholdsprodusent podcast

Bakgrunn for rekrutteringen

VGTV skal utvikle og produsere flere underholdningspodcaster, og bygge videre på momentumet vi har skapt med «Harm & Hegseth», «Topp 3», «Gi meg alle detaljene», «Hvordan har du det, mann?» og «Skikk og bruk». I tillegg til å utvikle egne idéer jobber vi også med videreutvikling av etablerte konsepter som «Må på behandling» og «Venner av internett». Derfor søker vi to podcastprodusenter som skal jobbe med utvikling, opptak, klipp, booking, research, manus, samt planlegging og gjennomføring av liveshows.

Stillingen rapporterer til

Ansvarlig produsent for underholdning Siri Pallesen.

Arbeidsoppgaver

  • Gjennomføre opptak i og utenfor studio, klippe, lydjustere og publisere podcaster.
  • Booke gjester, gjøre research og utarbeide manus.
  • Bidra i utvikling av nye podcaster, samt videreutvikle eksisterende konsepter.
  • Sikre at innholdet som publiseres samsvarer med VGs etiske retningslinjer.
  • Planlegge og gjennomføre liveshows.
  • Stillingen innebærer noe reising, kvelds- og helgearbeid.

Stillingene er prosjektstillinger med varighet på 12 mnd.

Fag og erfaring

Gode kreative og tekniske ferdigheter med lydredigering, samt erfaring med gjestebooking og research. Gode evner til å tenke strategisk og utvikle podcast-formatet videre.

Personlige egenskaper

VGTVs podcastredaksjon er i vekst. Derfor søker vi deg som ikke er redd for å ta ansvar, er handlekraftig og får ting gjort. Det er også bra om du er nysgjerrig, idérik, god på historiefortelling, initiativrik og selvdreven, med et over gjennomsnittlig engasjement for å levere gøy og nyskapende innhold. Erfaring med produksjon av podcast og liveshows er en fordel.

Kontaktinformasjon:

  • Siri Pallesen / 97139149
  • Martin Jøndahl / 91881740
  • Klubbleder Jørgen Braastad / 41530313

Søknadsfrist: 05.03.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS