STILLING LEDIG:

Teknisk Ukeblad Media søker redaktør

Vi søker en tydelig og sterk redaktør som ønsker å videreutvikle tu.no til å bli et enda viktigere medium for teknologiinteresserte nordmenn.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 24. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Teknisk Ukeblad Media publiserer nettstedene tu.no, digi.no, insidetelecom.no, veier24.no, magasinene Teknisk Ukeblad og Våre Veger. Selskapet har 65 ansatte.Vi viser hvordan teknologi og teknologer kan bidra til å løse fremtidens største utfordringer. Vårt mål med journalistikken er å tilby teknisk dybde, men samtidig presentere innholdet på en måte som gjør det forståelig for flest mulig.Vårt digitale abonnementstilbud Ekstra har vokst fra null til 16.000 abonnenter på fire år - og står sentralt i videre satsning. Ekstra skal gjøre ansatte i norske teknologibedrifter i stand til å gjøre en enda bedre jobb, og informere samfunnets beslutningstakere, som det er mange av blant våre abonnenter.

Er du en redaksjonell leder som er flink til å inspirere, samle lag og skape positivt engasjement? Trigges du av nyheter? Da bør du lese videre!

TU.no viser hvordan teknologi og teknologer bidrar til å løse fremtidens største utfordringer. Vårt mål med journalistikken er å tilby teknisk dybde, men samtidig presentere innholdet på en måte som gjør det forståelig for flest mulig. Vi er i sterk vekst. Vårt digitale abonnementstilbud har vokst fra null til 16.000 abonnenter på fire år. Nå har du muligheten til å få en nøkkelrolle i denne satsingen!

Hvem ser vi etter?

Vi søker en redaktør med gode lederegenskaper, som har mot til å tenke nytt. Det er avgjørende at du er god til å engasjere og motivere medarbeiderne. Du har god nyhetsteft og benytter deg aktivt av analyse- og innsiktsverktøy. Du forstår teknologiens viktige rolle i de enorme endringene som skjer i alle deler av samfunnet.

Du trives i en operativ lederrolle, er en typisk lagbygger og får folk med deg. Stillingen har personalansvar for 18 medarbeidere og innebærer daglig reportasjeledelse.

For å lykkes i denne jobben, tror vi du er en engasjert, inkluderende og tydelig leder med god presseetisk vurderingsevne. Videre vet du hvordan du driver fram de viktigste sakene - og elsker å sette dagsorden. Vi tror du har erfaring med å dekke et bredt nyhetsbilde og har god presseetisk innsikt.

Kontaktinformasjon:

Ta en uforpliktende prat med våre rådgivere i MeyerHaugen:

SØK HER

Powered by Labrador CMS