STILLING LEDIG:

Fast stilling som journalist med podkastkompetanse

Oppdatert har på et år blitt Norges største nyhetspodkast, og kåret til Årets podkast. Nå leter vi etter deg som elsker nyheter og podkast.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 26. April

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

Vil du jobbe i en av landets viktigste nyhetsredaksjoner? NRK Nyheter dekker nyhetsbildet og produserer valgbart innhold til radio, tv og nett. En av våre satsinger er podkasten Oppdatert, og der søker vi nå etter en journalist med historiefortellerkompetanse.

Arbeidsoppgaver

Som journalist/produsent i Oppdatert får du ansvar for minst en episode i uka; finne riktig gjest, lage en god dramaturgi, skrive manus og ha regi på opptak og ansvar for ferdigstillelsen. Du kommer til å jobbe sammen med programleder og lyddesigner, men du vil ha et overordnet ansvar for at episodene holder høy kvalitet og at vi treffer godt i vår unge målgruppe.

Dette er en stilling plassert i NRK Nyheter. Du vil bli en del av NRK Nyheter og ca 300 medarbeidere som dekker det løpende nyhetsbildet og som jobber frem egne nyhetssaker. Oppdatert jobber tett med de andre redaksjonene i NRK Nyheter.

Kvalifikasjoner

Du må ha erfaring med å strukturere historier, og aller helst hatt regi på radio/lyd- eller tv-dokumentarer.Også må du ha sansen for alle typer nyheter, like å lete etter gode historier og folk som kan fortelle dem.Vi har også sett at erfaring med nyhetsarbeid er en fordel, både på grunn av arbeidstempoet, men også fordi vi må være stødig i presseetiske vurderinger.

NB: Du må legge ved referanser til relevante arbeidsprøver i søknaden for å bli vurdert.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som liker å jobbe tett i team, som er pålitelig, strukturert og nøyaktig. En som tåler innspill på eget arbeid og som også er glad i å dele av egen kompetanse. Vi er en ambisiøs redaksjon med stor takhøyde, og vi håper du også er en som trives med å utfordre deg selv og som liker et hektisk arbeidstempo.

Vi tilbyr

  • Fast ansettelse i NRK, for tiden plassert i Nyhetsdivisjonen
  • En spennende, variert og utfordrende arbeidshverdag
  • Et faglig sterkt og godt arbeidsmiljø med ambisiøse og hyggelige kollegaer

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktinformasjon

  • Redaksjonssjef Nyhetsmorgen, Eva Midttun Leira / 95859238

Søknadsfrist: 26.04.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS