STILLING LEDIG:

Tønsbergs Blad søker nyhetsjournalist

Vi vil gjerne ha kandidater som har annerledes journalistbakgrunn, eller bare journalister som er glad i å tenke annerledes eller utenfor boksen.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Tønsberg

Søknadsfrist: 11. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Tønsbergs Blad er Vestfolds ledende mediehus og holder til sentralt på Brygga i Tønsberg. Tønsbergs Blads opplag har økt tre år på rad, og var i første halvår 2020 på 22.563 abonnenter. Det totale lesertallet er nå 60.800 daglige lesere.. Lønnsomheten og soliditeten er meget god. Tønsbergs Blad eies av Amedia AS.

For noen redaksjoner er samfunnsoppdraget og kritisk, undersøkende journalistikk et mål og en festtale. I Tønsbergs Blad er det hverdagen. Ingen lokalaviser har vunnet flere priser enn Tønsbergs Blad, og få, om noen, satser like hardt på undersøkende journalistikk som oss. Nå har du sjansen til å bli en del av dette.

Vil gjerne ha deg som er sulten, tabloid og idérik. Du må både hige etter å lage de store avsløringene, og de små, lokale godbitene. Høyt tempo og stor arbeidsinnsats må være en selvfølge, og du vil også gjerne ta nye utfordringer og lære deg nye ting. At sosiale medier og digital tankegang er en del av hverdagen din, trenger vi vel nesten ikke nevne. I Tønsbergs Blad tenker vi digitalt først, og du må regne med å levere både bilder, video og direkterapportere fra felt.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et supert arbeidsmiljø og veldig bra og dyktige, prisvinnende, kolleger som du kan lære masse av.

Og ja, vi har forøvrig også lokaler på det som er selveste indrefileten av verdens beste sommerby: Brygga i Tønsberg.

Stillingen blir en del av redaksjonens turnus, med kveldsvakter, helgevakter og turnus på sistenytt-desken.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 11.juni

SØK HER

Powered by Labrador CMS