STILLING LEDIG:

Lofot-Tidende søker nyhetsjournalist

Vil du skape din egen arbeidsplass i magiske Lofoten?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Leknes i Lofoten

Søknadsfrist: 28. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Lofot-Tidende er en regionavis som skal være førstevalget for nyheter og annonser i vår region. Vi jobber fra våre kontorer på Leknes, som er den eneste byen i Midt- og Vest-Lofoten. Administrasjon-, tjeneste- og handelssenteret Leknes ligger i kommunen Vestvågøy, som er Lofotens største kommune og er én av kommunene i Nord-Norge som vokser mest. Regionen syder av optimisme og fremdrift. Lofot-Tidende er en del av Amedia, som er landets største utgiver av lokale medier med over to millioner daglige lesere.

Vi er på jakt etter en ny lagspiller til en spennende og variert journalistjobb i eventyrlige omgivelser.

Lofot-Tidende består av syv medarbeidere. Mediehuset har hatt en sterk digital vekst og skapt flere arbeidsplasser de siste årene.

Nå trenger vi en ny journalist på laget vårt. Den rette søkeren blir en av fire journalister som serverer leserne våre gode menneskehistorier og siste nytt fra nærområdet.

Lofot-Tidende er og skal være ledende nyhetsformidler på Vestvågøy. Vi holder til i nye lokaler på Leknes, midt i Lofoten. Redaksjonen jobber i et felles kontorlandskap, og journalistene har beredskapsvakt én helg hver måned.

Vi er på jakt etter deg som er en hardtarbeidende, effektiv, nysgjerrig, ambisiøs og kreativ lagspiller som trigges av å fortelle gode historier og være først ute med siste nytt. Førerkort og journalistisk erfaring er en fordel, men ikke et krav.

Hos oss får du mye ansvar, og du har en ypperlig mulighet til å være med på å utvikle avisen videre inn i fremtiden. Du vil også få muligheten til å forme din egen arbeidshverdag. Samtidig får du den støtten og hjelpen du trenger. Her er det med andre ord svært spennende utviklingsmuligheter.

Du må regne med å levere flere artikler hver dag som blir publisert på nett, men det vil også være muligheter for å gå inn i større prosjekter.

Vi lover at du blir en del av et strålende arbeidsmiljø i nydelige omgivelser, og at du får en spennende hverdag og gode utviklingsmuligheter i et mediehus og et mediekonsern i vekst.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS