STILLING LEDIG:

Glåmdalen søker journalist med interesse for næringsliv og sport

Glåmdalen dekker et stort geografisk område, hvor det er mange interessante bedrifter, stor sportsinteresse, men også store folkehelseproblemer. Glåmdalen søker en nyhetsjournalist som kan tenke seg å jobbe også med disse stoffområdene.

Informasjon om stillinga:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Kongsvinger

Søknadsfrist: 13. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Glåmdalen hadde ved siste måling 35.700 lesere, og et netto totalopplag på 14.663. Økonomien i selskapet er solid.Glåmdalen er en del av et Amedia-konsern i stor framgang. Karrieremulighetene er mange for den som vil videre etter å ha hjulpet Glåmdalen til å nå sine mål.Glåmdalen har hovedredaksjon i Kongsvinger – en by med boligpriser man bare kan drømme om ellers i Oslo-regionen, fantastiske naturområder, et rikt kulturliv og en masse fritidstilbud for store og små.

Synes du det er interessant å se disse temaene i sammenheng? Synes du maktstrukturene mellom næringslivet og idretten er spennende å dykke ned i? Tenker du på sportsjournalistikk i en større sammenheng og ser det i et samfunnsperspektiv? Da vil vi gjerne snakke med deg.

Arbeidsoppgaver

Som nyhetsjournalist med interesse for næringsliv og sport i Glåmdalen vil dine arbeidsoppgaver være:

- Å levere saker innenfor definerte stoffområde, og bidra til å styrke Glåmdalens totale nyhetskraft

- Å følge opp egne prosjekter og aktiv bidra med egne ideer, erfaringer og kunnskap i redaksjonens øvrige arbeid

- Å se stoffkategoriene sport og næringsliv i et samfunnsperspektiv. Du finner like gjerne sakene utenom resultatlister og treningsfeltet.

- Du skal særlig lete etter saker i samspillet mellom idrett og næringsliv, og det er naturlig for deg at saker om folkehelse og mosjon er en del av sportsdekningen.

- Bidra i den generelle nyhetsdekningen i bedriften.

Kvalifikasjoner

Vi tror at følgende kvalifikasjoner kan være lure å ha i bagasjen til denne jobben:

- Utdanning på høgskolenivå innenfor journalistikk, medievitenskap, samfunnsfag eller annen relevant fagretning.

- Noen års erfaring fra bransjen, for eksempel som journalist eller deskjournalist, men er du full av iver og entusiasme, og ser dette som din vei inn i journalistverdenen, så oppfordrer vi deg likevel til å søke.

- Bevisst på de presseetiske prinsippene.

- Om du har en særlig interesse eller kunnskap om fagområder som økonomi, folkehelse, datajournalistikk, programmering og visualisering eller analyse (OSINT) er det et pluss.

- Du må ha førerkort kl. B eller være villig til å skaffe deg det raskt etter ansettelse.

Personlige egenskaper

Vi tror du kommer like denne jobben hvis du er en omgjengelig, sosial og hyggelig person som har lett for å snakke med folk. Du inngir tillit, kommuniserer tydelig og er ryddig i møter med alle typer kilder. Det er også viktig med sterk vilje til å gjennomføre oppdraget, og til å komme i mål uansett hvor mye motstand du møter på veien. Du er ikke redd for å ta i et ekstra tak når det trengs. Konkurranseinstinkt er også nyttig når vi skal vinne de løpende breakingnyhetene.

Vi tilbyr

Nødvendig opplæring og hjelp til å komme i gang. Du blir del av en redaksjon med mange dyktige journalister som er flinke til å stille opp for hverandre.

Glåmdalen er en del av mediekonsernet Amedia. Bedriften har solid økonomi, og gjennom Amedia tilgang på tekniske verktøy, analysesystemer og sterk fagkompetanse som du garantert kommer til å dra nytte av.

Det er stor takhøyde for ideer og lav terskel for å sette ideene ut i live. Karrieremulighetene både innad i bedriften og i konsernet er meget gode.

Vi holder til i lyse, luftige lokaler i Kongsvinger sentrum, en drøy times togtur fra Oslo. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, gratis trening og inngang til svømmehall, gratis kaffe og subsidiert kantine, og ikke minst en erfaren og hyggelig gjeng med kolleger.

Du vil inngå i redaksjonens nyhetsturnus med jobbing på kveld, dag og helg.

Kontaktpersoner:

Søknader behandles fortløpende.

Glåmdalen er en del av Amedia, les mer her om hvordan det er å jobbe i Amedia.

SØK HER

Powered by Labrador CMS