STILLING LEDIG:

NTB og NPK søker sommer- og tilkallingsvikarer

Har du lyst til å jobbe som journalist, fotograf eller interaktiv utvikler i et hektisk og spennende nyhetsmiljø?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 7. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

I over 150 år har NTB formidlet nyheter til inn- og utland og spilt en viktig rolle i det norske medielandskapet. I dag er selskapet landets største leverandør av innholdstjenester i tekst, bilder, video og grafikk til norske medier. NTB tilbyr også en lang rekke kommunikasjonstjenester, som distribusjon av pressemeldinger, produksjon av ferdigsider, bildelagring og språktjenester.

NTB Nyhetsgrafikk tilbyr unike tjenester innen feltet visualisering av nyheter. Vårt mål er å bli mediebedriftenes eksterne samarbeidspartner på informasjonsgrafikk og utfylle bedriftenes visualiseringsbehov.

Vi er en del av NTBs nyhetsavdeling, og samarbeider tett med, NTBs foto- og videoavdeling, utviklingsmiljøet i NTB og flere europeiske nyhetsbyråer.

NTB og NPK søker sommer- og tilkallingsvikarer med brede samfunnskunnskaper, god arbeidskapasitet og evne til å jobbe hurtig og korrekt.

Vi leverer nyheter i tekst, bilder og grafikk til alle medieplattformer og til redaksjoner over hele landet. NTB og NPK er fra våren 2021 lokalisert i nye lokaler Pressens hus i Skippergata, Oslo.

Vi leter etter dyktige medarbeidere til nyhetsredaksjonen, sportsredaksjonen, feature- og forbrukerredaksjonen, foto- og videoredaksjonen, nyhetsgrafikk og Nynorsk Pressekontor.

Søknadsfrist 7. februar Kun elektroniske søknader.

Nyhetsredaksjonen

Vi søker idérike og engasjerte personer med journalistisk erfaring, god nyhetsteft og evnen til å jobbe raskt og presist i et hektisk nyhetsmiljø. Du må takle mange ulike oppgaver i løpet av en arbeidsdag. Du må beherske å jobbe med nyheter både innenriks og utenriks. Vikarene vil gå i en skiftordning som innebærer både vakter på dagtid, kvelder og i helger.

Vi har også behov for tilkallingsvikarer, så ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å være tilkallingsvikar i tillegg til sommervikar.

Ytterligere informasjon: Nyhetssjef Anne Ånstad ([email protected]), nyhetssjef Hilde C. Kristiansen ([email protected]) eller nyhetssjef Nina M. Eldor ([email protected]).

Søk på stillingen

Sportsredaksjonen

Vi søker nyhetsjournalister til NTBs sportsdesk. Du må ha journalistisk erfaring, grunnleggende kunnskap om sport og vi forventer at du har egne ideer. Du må jobbe raskt og presist og kunne takle mange ulike oppgaver i løpet av en arbeidsdag. Da kan vi tilby varierte oppgaver i et spennende og til tider meget hektisk nyhetsmiljø. Ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å være tilkallingsvikar i tillegg til sommervikar.

Ytterligere informasjon: Sportssjef Ole Kristian Bjellaanes, [email protected].

Søk på stillingen

Nyhetsgrafikk

Tegne og fortelle + kode. Vil du visualisere nyheter?

Vi søker etter multimediejournalister/interaktiv utviklere som skal jobbe fram saker til vår nyhetstjeneste. Du elsker nyheter, er kreativ, idérik og nysgjerrig. Du har gode kunnskaper innenfor feltet visualisering av nyheter og har evnen til å jobbe selvstendig. Du brenner for å kommunisere visuelt, og ønsker å lage de nye måtene å fortelle historier på. Du har erfaring i bruk av og kunnskap om HTML5-programmering (html, CSS og javaScript). Erfaring eller utdannelse innen visualisering, informatikk eller journalistikk er en fordel.

Ytterligere informasjon: Redaktør nyhetsgrafikk Per Christian Evensen Helme, [email protected]

Søk på stillingen

Feature- og forbrukerredaksjonen

NTB Temas feature- og forbrukerredaksjon søker dyktige og idérike journalister. Du kommer til å jobbe med stoffområder som bolig, livsstil, forbruker og reise. Relevant journalistisk erfaring og sikker språksans vil bli vektlagt. Ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å være tilkallingsvikar i tillegg til sommervikar.

Ytterligere informasjon: Redaktør Åshild Skadberg, [email protected]

Søk på stillingen

Foto- og videoredaksjonen

Vi søker selvstendige fotojournalister til å jobbe med nyheter, sport og Live-streaming. Førerkort og eget fotoutstyr er en forutsetning. Det er en fordel om du disponerer egen bil. Fotojournalistene går i en turnus hvor det jobbes kveld-, helg og beredskapsvakter. Kunnskap om Photo Mechanic, Photoshop og LiveU er en fordel. Vi søker også vikarer til bildedesken.

Ytterligere informasjon: Fung fotosjef Cornelius Poppe, [email protected]

Søk på stillingen

Nynorsk Pressekontor

NPK søkjer sjølvstendige og allsidige journalistar. Du må ha auge for å drive fram store og små saker, kunne skrive god nynorsk, fotografere, arbeide raskt og ha interesse for saker som vedgår lesarar i heile landet. I jobben må du rekna med både desk- og reportarvakter, og bu deg på å jobbe i turnus med seinvakter. Ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å vere tilkallingsvikar i tillegg til sommarvikar.

Meir informasjon: Redaktør Jan Inge Fardal, [email protected]

Søk på stillingen


Øvrige kontaktpersoner:

Powered by Labrador CMS