STILLING LEDIG:

Nidaros søker journalist

Nidaros søker en rask, effektiv og sulten journalist som vil komme tett på det pulserende næringslivet i Trondheim.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 24. juli

Om arbeidsgivar

Om arbeidsgivar

Nidaros er Trondheims heldigitale lokalavis og et av Amedias nyeste mediehus. Redaksjonen teller 17 årsverk totalt, inkludert NT24. Vi lager avis for alle som bor og lever i Trondheim. Besøk oss på Nidaros.no. NT24 er et næringslivsnettsted for Trøndelag i samarbeid mellom Nidaros, Trønder-Avisa, Namdalsavisa, Arbeidets Rett og Tidens Krav. Redaksjonen består av fire årsverk inkludert redaktør, hvorav to har tilholdssted i Nidaros sine lokaler i Trondheim.

Nidaros er en fersk heldigital lokalavis i Trondheim, som nå skal intensivere næringslivssatsingen i byen. Vår nye redaktør for NT24 er straks på plass, og nå jakter vi på en journalist som kan videreutvikle produktet sammen med ham.

Vi leter etter deg som jobber raskt og effektivt, og som trives med å ha flere baller i lufta. Du er interessert i menneskene i næringslivet og arbeidslivet, og vil nå ut til folk flest med denne journalistikken. Du motiveres av å dekke alt fra nyetableringer, åpninger og konkurser til kritisk og undersøkende journalistikk om næringslivet i Trondheim.

Hos oss får du en unik mulighet til å være med på å forme et produkt som fortsatt er i støpeskjeen. I Nidaros er vi offensive og sultne på å lykkes, og motiveres av å jobbe målrettet for å bli førstevalget for lokale nyheter i Trondheim.

Du får også sjansen til å bli skikkelig god innenfor ett fagfelt, og bygge deg opp attraktiv kompetanse innenfor næringsliv.

Nøkkelkvalifikasjoner:

  • Du er nysgjerrig på det som skjer rundt deg, og tenker at ingen sak er for stor og ingen for liten
  • Du er rask, effektiv og selvgående, og motiveres av å være først med nyhetene, men evner å jobbe parallelt med tyngre saker
  • Du er interessert i næringsliv, og har en forståelse for regnskapstall og økonomi. Det er et pluss om dette kan dokumenteres med utdanning, men absolutt ikke nødvendig.
  • Du vet hvordan kompliserte saker skal formidles slik at folk flest blir fristet til å lese og forstå
  • Det er et stort pluss om du kjenner Trondheim og Trøndelag og allerede har et nettverk i regionen.

Kontaktinformasjon:

  • John Inge Seljehaug, NT 24-redaktør, tlf: 480 29 391
  • Anniken Renslo Sandvik, konstituert redaktør i Nidaros, tlf: 467 44 461 / e-post: [email protected]
  • Klubbleder i Nidaros er Lorns Bjerkan.

SØK HER

Powered by Labrador CMS