STILLING LEDIG:

Watch Media søker næringslivsjournalister (faste stillinger)

Ønsker du å ha en sentral rolle i oppbyggingen av nye norske bransjemedier? Drømmer du om dekke bransjer uavhengig, kritisk og fair hvor substans er viktig? Nå har du sjansen!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 21. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Watch Media er en del av JP/Politikens Hus - Danmarks største avishus. Konsernet gir blant annet ut Jyllands-Posten, Politiken og Ekstra Bladet. Selskapet eier også halvparten av næringslivsavisen Børsen, og har nylig kjøpt nyhetsbyrået Ritzau Finans.

De siste ti årene har Watch Medier hatt suksess med å lansere 15 digitale bransjemedier i dansk næringsliv. Selskapet satser nå også i Norge og Tyskland. Watch Medier har kontorer i København, Aarhus, Oslo, Frankfurt, Brussel og New York. Les mer her.

Ambisiøse Watch Media, eid av Danmarks største avishus JP/Politikens Hus, ser etter skarpe næringslivsjournalister til faste stillinger.

Fra våre kontorer i Torggata 5, midt i hjertet av Oslo, blir du å jobbe med noen av Norges viktigste bransjer. Nettavis for finansnæringen, FinansWatch, ble lansert allerede i april i fjor. Nå er vi på vei med flere nye bransjemedier, og ser derfor etter forsterkninger til Watch-teamet.

Hva vi forventer av deg:

  • At du har et brennende ønske om å fordype deg i bransjer
  • En journalist i Watch Media har oversikt over nyhetsbildet i sin bransje, samt ønsker å lage egne dagsordensettende saker. Høyt tempo og stor arbeidsinnsats er gode ting for en Watch-journalist
  • Å være selvstendig er et pluss, men vi er også et team, som hjelper og støtter hverandre
  • At du trives i utfordrerposisjon

Hva vi kan tilby deg:

  • Muligheten til å være med å forme og påvirke nye bransjemedier
  • Vi ønsker å ha en miks av erfarne og unge talentfulle journalister, som får utvikle seg i et slagkraftig redaksjonelt miljø
  • Godt arbeidsmiljø
  • Entusiastisk oppstartsbedrift, med trygge økonomiske rammer

Normal arbeidstid er mandag til fredag, fra morgen til ettermiddag.

Kontaktinformasjon:

Frist innen 21. juni, send gjerne tidligere da vi behandler søknader fortløpende.

En e-post med søknad og CV sendes til [email protected].

Powered by Labrador CMS