STILLING LEDIG:

Morgenbladet søker kulturjournalist i fast stilling

Morgenbladet satser på kulturjournalistikken og har nå en ledig stilling i vår kulturavdeling!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 8. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Morgenbladet har en unik plass i den norske avisfloraen som en av landets eldste aviser, og som en uavhengig publikasjon med vekt på politikk, kultur og forskning. Nå er denne over 200 år gamle avisen inne i en spennende utvikling og opplever for tiden sterk digital vekst, samtidig som papiropplaget holder stand. Vi ønsker derfor å styrke vår journalistikk i alle kanaler.

Arbeidsoppgaver

Vi ser etter en engasjert og idérik journalist med interesse for både kulturens innhold, ideer, institusjoner og konflikter. Den vi søker har solid grep om journalistisk metode og trives med å skrive i et bredt spekter av sjangre fra reportasje og dokumentar til nyheter, portrett og intervjuer. Avdelingen dekker film og tv, arkitektur og byutvikling, medier, musikk, billedkunst, litteratur og scenekunst, samt kulturdebatt i vid forstand.

Kvalifikasjoner

Den vi søker har kunnskap om og innsikt i noen av våre dekningsområder, interesse for hvordan kulturen virker i samfunnet og samfunnet i kulturen, og behersker et bredt spekter av journalistiske metoder og sjangre.

Personlige egenskaper

Du har teft for gode saker, en skarp penn og er ambisiøs på kulturjournalistikkens vegne.

Vi tilbyr

Vi tilbyr fast jobb i et kreativt og faglig utviklende journalistkollegium.

Kontaktinformasjon

SØK HER

Powered by Labrador CMS