STILLING LEDIG:

Vestby Avis søker sommervikarer☀️

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat

Arbeidssted: Vestby

Søknadsfrist: 28. januar

Antall stillinger: 2

Om arbeidsgiver

Vestby Avis dekker Vestby kommune med 18.000 innbyggere. Avisen har 3300 abonnenter og har god vekst. Vestby Avis eies av Amedia-konsernet.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.

Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.

Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vestby Avis søker engasjerte og blide sommervikarer. Vi kan love deg en sommer hvor du vil jobbe med alt fra store saker til de små, lokale godbitene – med andre ord, du vil lære masse! 

Det er en fordel om du har journalistisk bakgrunn eller er på vei til å bli journalist, men vi ønsker også kandidater som har en annerledes journalistbakgrunn. Det viktigste er at du har skikkelig lyst til å være journalist.

Vi kan tilby: 

Som sommervikar i vår redaksjon kan du regne med utfordringer og variasjon i en spennende journalistisk hverdag.

Du vil få være en del av en ung, dyktig redaksjon som er opptatt av å gjøre hverandre gode, hvor latteren sitter løst og hvor det står noe godt på bordet hver fredag.

Vi tilbyr spennende utfordringer der ingen dager er like, et positivt arbeidsmiljø, rom for læring og utvikling. 

Om deg: 

Du har god teft for hva folk er opptatt av i hverdagen, en iboende nysgjerrighet og er derfor idérik. Du har høy arbeidskapasitet og et ønske om å levere gode saker hver dag. 

Som sommervikar vil du delta på introduksjonskurs sammen med andre sommervikarer, og få en innføring i hva som er viktig å kunne og vite om det å være journalist i en lokalavis. Du vil også få opplæring av kolleger i redaksjonen. Stillingen din blir en del av redaksjonens turnus med kveldsvakter og helgevakter. Du må ha førerkort. 

Vi trenger vikarer fra 24. juni til 18. august, men man får nødvendigvis ikke jobb alle ukene. Etter endt sommervikariat vil det være mulighet for å fortsette som tilkallingsvikar/frilanser. 

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

Kontaktinformasjon: 

Har du spørsmål? Ta kontakt med:

Søknadsfrist: 28. januar, men søknader vurderes fortløpende.

SØK HER

Powered by Labrador CMS