STILLING LEDIG:

Kontoret hos Sunnmørsposten

Sunnmørsposten søker sommervikarer 

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Ålesund

Søknadsfrist: 15.januar

Om arbeidsgiver:

Sunnmørsposten logo

Sunnmørsposten er regionens største og viktigste mediehus med 60 dyktige mediearbeidere. Sunnmørsposten eier 11 lokalaviser og er en del av Polaris Media Nordvest. I august 2021 flyttet vi inn i det nye Pir-bygget midt i hjertet av Ålesund. Her skaper vi framtidas mediehus og morgendagens nyhetsformidling.

Det største mediehuset mellom Bergen og Trondheim søker sommervikarar til redaksjonen. Vi holder til i fantastiske redaksjonslokaler midt i Ålesund sentrum.

Hos oss er arbeidsdagen preget av høy aktivitet, godt humør og møter med nye mennesker - både når du er ute på jobb og når du jobber fra redaksjonen.

Liker du å jobbe med nyheter, snakke med folk fra alle samfunnslag og har øye og øre for de gode historiene folk liker å lese? Da er det hos oss du bør jobbe til sommeren.

Sunnmørsposten lager saker både med tekst, bilder lyd og video. Du får anledning til å jobbe med alt - om du har lyst.

Vi skal ha vikarer til nyhets-, kultur- og sportsredaksjonen. Du må kunne levere egne foto til sakene dine, og gjerne video også.

Vi søker også etter fotojournalist som kan levere egne saker.

Vi har som mål at alle våre sommervikarer skal få prøve seg som operative vakter på nyhetsdesken i løpet av sommeren. Kveldsvakter og helgevakter må påregnes.

Arbeidsperioden varer fra midten av juni til midten av august.

Presiser i søknaden hvor du helst ønsker å jobbe. Du bør ha førerkort for bil. Arbeidssted blir hovedredaksjonen i Ålesund.

Kontaktinformasjon

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med:

Søknadsfrist: Snarest, men seinest 15. januar 2024. Kandidater vil bli vurdert og kontaktet fortløpende.

SØK HER

Powered by Labrador CMS