STILLING LEDIG:

smaalenes avis ansatte

Smaalenenes Avis søker vikarer

Lurer du på hva som rører seg i Indre Østfold? Har du nese for små og store nyheter?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Midlertidig

Arbeidssted: Askim

Søknadsfrist: 22. april

Om arbeidsgiver:

Smaalenene Avis logo

Smaalenenes Avis dekker Indre Østfold, Skiptvet og Marker kommuner med i overkant av 52.000 innbyggere. Avisen har i dag 10.650 abonnenter, med et stort potensial for ytterligere vekst. 16 journalister og redaktører har sitt daglige virke i nye, moderne redaksjonslokaler i Askim sentrum. Smaalenenes Avis har solid økonomi og eies av Amedia-konsernet.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vi trenger vikarer på laget

En av våre journalister skal ha barn og vi trenger derfor en god vikar fra august 2024 til mai 2025. 

I tillegg har vi ledig et seks måneders vikariat for en allround journalist fra august 2024. Om ønskelig kan det sistnevnte vikariatet utvides med et sommervikariat i forkant, med oppstart midt i juni.

Vi søker deg som er nysgjerrig og glad i å snakke med folk. Du liker å fortelle en historie, også med foto og video. Hos oss må de fleste gjøre det meste; fra små, kjappe saker til store, grundige reportasjer. Kort sagt; vi trenger ivrige allroundere med nyhetsteft, pågangsmot, sikkert språk og evne til å jobbe raskt og selvstendig. 

Vi ønsker at du har relevant utdanning og/eller praksis. Men vi kvier oss heller ikke for å satse på nye talenter.

Du må ha førerkort for personbil. Kjennskap til dekningsområdet – Indre Østfold – er selvsagt en fordel. 

Vi kan tilby: 

Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, store muligheter for faglig utvikling, konkurransedyktige betingelser og et trivelig arbeidsmiljø. Du vil få jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad av frihet og et sterkt samspill. Den som ansettes vil inngå i redaksjonens turnus med faste kvelds- og helgevakter, også som frontredigerer.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen?

  • Anne Sterri Harestad, ansvarlig redaktør, tlf: 909 89 034 
  • Jonas Karlsen,  tillitsvalgt i NJ, tlf: 413 17 398

SØK HER

Powered by Labrador CMS