STILLING LEDIG:

landsskap. Brummundal

Ringsaker Blad søker sommer­vikarer ☀️

Lokalavisa Ringsaker Blad er i god utvikling. Det skjer mye spennende både i RB og i Innlandets største kommune med 35 000 innbyggere. Nå søker vi etter vikarer for sommeren 2024.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Brumunddal

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Ringsaker blad logo

Ringsaker Blad er først og fremst en lokalavis for by og bygd i Ringsaker, men bryr seg også om hele Innlandet og hva ringsaksokninger over hele verden driver med. Ringsaker Blad har i begynnelsen av august 7566 betalende abonnenter på nett og papir. Avisa ble første gang utgitt i 1935. Vårt kontor ligger i Brumunddal. Ringsaker Blad er en del av Østlendingen AS og Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Som sommervikar i Ringsaker Blad kan vi love deg allsidige og varierte dager med mange muligheter for å levere godt arbeid som lokaljournalist. Du vil få muligheter til å jobbe med saker i et stort spekter. Det kan være ulykker og hendelser, næringsliv, bolig og eiendom, sport og kultur eller andre aktuelle sommerferiesaker. Du vil intervjue aktuelle personer, skrive saker, ta bilder og video som er aktuelle i de sakene du jobber med. 

Du har relevant utdannelse og, eller journalistisk praksis. Så er det naturligvis viktig at du har gode ideer, initiativ og arbeidslyst. At du behersker å skrive godt er en selvfølge. Du har førerkort klasse B, og kjennskap til Ringsaker er et pluss, men ikke nødvendig. 

Ringsaker Blad er en del av Amedia-konsernet. Som sommervikar vil du delta på introduksjonskurs sammen med andre sommervikarer, og få en innføring i hva som er viktig å kunne og vite om det å være journalist i en lokalavis. Du vil også få opplæring av kolleger i Ringsaker Blad. Alle i redaksjonen er opptatt av å ivareta nye ansikter som blir en del av vår redaksjon. Vi holder til i lokaler i sentrum av Brumunddal.

Vikariatene kan ha noe ulik lengde – i perioden mellom uke 25 og uke 33. Gode kandidater vil kunne få muligheten til arbeid i alle disse ukene. Det kan også være aktuelt å fortsette som tilkallingsvikar/frilanser etter sommeren. 

Høres dette spennende ut? Da håper vi du søker.- Det har vært veldig lærerikt og morsomt å jobbe som sommervikar i Ringsaker Blad. Hver dag er unik, og man opplever utrolig mye, i tillegg til et bra arbeidsmiljø, forteller Dorthea Mørkved Glorud som har jobbet som vikar i Ringsaker Blad i mange år. 

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon om stillingene kontakt:

  • Thomas Strandby, nyhetsredaktør, tlf: 970 15 450

Søknadsfrist: Snarest

Ringsaker Blad har hovedkontor i Brumunddal.

SØK HER

Powered by Labrador CMS