STILLING LEDIG:

Tre ansatte på kontoret

Nidaros søker vikar og tilkallings­vikarer

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikar og tilkallingsvikarer

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 1. april

Om arbeidsgiver:

Nidaros logo

Nidaros er Trondheims heldigitale lokalavis og et av Amedias nyeste mediehus. Redaksjonen teller 19 årsverk totalt, inkludert NT24. Vi lager avis for alle som bor og lever i Trondheim. Besøk oss på Nidaros.no. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. 

Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vil du være med å vinne nyhetskampen i Trondheim fremover? Er du sulten på å sette dagsorden i byen?

Nidaros er nå på jakt etter deg som vil ha en utfordring.

Vi søker en vikar som kan tiltre snarest, og som kan jobbe for oss i et halvt år.

I tillegg er vi på jakt etter tilkallingsvikarer.

Som vikar hos oss må du påregne å jobbe med store og små nyhetshendelser. Du bør elske å være ute med siste nytt. Du bør like å skrive saker om menneskene rundt oss. Du bør ha evnen til å sette dagsorden. Det er fint om du er tabloid og at du forstår hva leserne vil ha.

Det er en fordel om du er nysgjerrig, uredd, selvstendig, har pågangsmot, er idérik og tåler et høyt tempo. Du kan gjerne ha journalistisk bakgrunn, men vi utvikler gjerne deg om du har de personlige egenskapene vi ser etter.

Hos oss får du verdens beste kolleger på en ung arbeidsplass midt i smørøyet i Midtbyen. Vi kan også garantere en variert og spennende arbeidshverdag, mulighet til å utvikle deg, og mye ansvar.

Nidaros ønsker å være førstevalget til alle i Trondheim. For å kunne være det ønsker vi å ha en redaksjon som speiler mangfoldet i befolkningen rundt oss. Vi oppfordrer derfor spesielt deg med en litt annen bakgrunn enn andre til å søke.

Du må påregne å jobbe kvelds- og helgevakter.

Oppgi i søknaden om du ønsker vikariatet eller om du kun ønsker å være tilkallingsvikar.

Kontaktinformasjon

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med: 

SØK HER

Powered by Labrador CMS