STILLING LEDIG:

Nidaros søker sommervikarer ☀️

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: Snarest

Antall stillinger: 5

Om arbeidsgiver:

Nidaros er Trondheims heldigitale lokalavis og et av Amedias nyeste mediehus. Redaksjonen teller 17 årsverk totalt, inkludert NT24. Vi lager avis for alle som bor og lever i Trondheim. Besøk oss på Nidaros.no.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vi er en redaksjon som gir muligheter og som utvikler talent. Nå kan du bli en del av den.

Nidaros er lokalavisen for Trondheim. Her er det aldri kjedelig, uansett om du foretrekker breaking news, video, sport, kjendiser, politikk eller gravende journalistikk.

Vi ønsker deg som har ideer - som overrasker, utfordrer eller underholder. Alle hos oss bidrar på laget, slik at Nidaros er først og best i Trondheim.

Med lokaler midt i sentrum av Trondheim, byr vi på varierte arbeidsoppgaver i en redaksjon med god stemning, i en av Norges aller fineste byer.

Journalistisk erfaring er en fordel.

Oppgi i søknaden hvilke fagområder du er interessert i, enten det er krim, politikk, helse, kultur, debatt, video, uteliv, byutvikling eller noe helt annet.

Vi søker også etter tilkallingsvikarer.

Hva kan vi tilby:

  • En ung, sosial og trivelig redaksjon
  • Erfaring med både breaking-journalistikk og egne reportasjer
  • En redaksjon som satser stort
  • Fine lokaler midt i sentrum
  • Konkurransedyktige arbeidsvilkår

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad av frihet, og et sterkt samspill.

Vi behandler kun søknader som kommer inn via søknadsportalen, og aktuelle kandidater blir kontaktet etter at fristen har gått ut.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS