STILLING LEDIG:

Laagendals­posten søker sommer­vikarer☀️

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat

Antall stillinger: 4

Arbeidsstad: Kongsberg

Søknadsfrist: 1. februar 2024

Om arbeidsgiver:

Laagendalsposten er lokalavisa for Kongsberg og Numedal, og vi holder til i helt nye lokaler i Kongsberg sentrum. Laagendalsposten har totalt 21.200 daglige lesere og 8.822 abonnenter. Redaksjonen består av 12 personer, og mediebedriften er en del av Amedia, ett av Norges ledende mediekonsern.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Synes du det virker spennende å jobbe i en redaksjon hvor garantert ingen dag blir lik? Og at det er forlokkende at du kan dekke både små og store hendelser? Er du opptatt av faglig utvikling på noen hektiske sommeruker? 

Da er Laagendalsposten et suverent arbeidssted for deg. Her får du muligheten til å prøve deg på forskjellige journalistiske sjangre, gjerne ta i bruk ny digital teknologi og lære av faglige, dyktige kolleger. Vi har flere ganger vunnet priser for vår journalistikk. 

Vi ønsker deg som liker å møte folk og som er opptatt av å finne de lokale nyhetene som betyr noe for våre lesere i Kongsberg og Numedal. Vårt mål er daglig å by leserne på journalistikk som blir snakket om, fordi den er relevant og favner mange. Vi skal gi både de kjappe nyhetene, men vi skal også sette dagsorden gjennom undersøkende journalistikk.

Vi søker deg som:

  • Studerer og/eller har erfaring fra journalistikk
  • Tar initiativ, har godt humør og jobber effektivt 
  • Er språksikker og idérik.
  • Det er en fordel om du har førerkort og tilgang til egen bil.

Du vil få din egen fadder som gir deg en god start på sommervikariatet, og vi kan garantere gode og dyktige kolleger som vil sørge for at du trives hos oss. Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et viktig samspill. 

I Laagendalsposten vil du inngå i vaktturnus med morgen-, kvelds- og helgevakter i likhet med resten av redaksjonen, og vil jobbe med alle stoffområder. Arbeidssted er Kongsberg, men det må forventes noe reising til kommunene i Numedal.

Vi søker sommervikarer som kan jobbe i perioden 24. juni til 18. august. Vennligst spesifiser i søknadsteksten hvilke uker du kan jobbe.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS