STILLING LEDIG:

Jærbladet AS søker journalister til vikariat, sommervikariat, frilansere og tilkallingsvikarer

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Bryne

Søknadsfrist: 15. mars

Om arbeidsgiver:

Jærbladet er den ledende formidleren av nyheter og gode historier om mennesker som bor eller har tilknytning til Klepp, Time og Hå. Avisa setter sin stolthet i å levere relevant og nær journalistikk. Jærbladet har 12.000 abonnenter og teller 16 årsverk. Jærbladet er en del av Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 110 nasjonale, regionale og lokale titler.

Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vikar ut året

Jærbladet søker etter en nyhetsjournalist til et vikariat som strekker seg ut året. Vi søker en journalist som er initiativrik, trives med et høyt tempo og både kan lage de kjappe nyhetssakene og gå mer i dybden. I Jærbladet får du en variert arbeidshverdag, og hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag. 

Det er en fordel om du har jobbet som journalist tidligere, er journalistutdannet og har førerkort. I tillegg til gode kolleger lokalt vil du få glede av at hele Amedia-nettverket kontinuerlig deler kunnskap om innholdsutvikling og god journalistikk. Amedia er et stort konsern som satser over hele landet. 

Sommervikarer

Jærbladet søker også etter engasjerte og idérike sommervikarer. Erfaring fra mediebransjen er en fordel, men det aller viktigste er at du har arbeidslyst og tar initiativ. Du vil få opplæring, og kollegene dine vil hjelpe deg når det trengs.Som sommervikar som journalist vil du intervjue aktuelle personer, skrive saker, ta bilder og video, og være med på å rykke ut når akutte hendelser skal dekkes.

Vi har behov for vikarer i deler av juni, juli og august.

Frilansere og tilkallingsvikarer

Ønsker du mindre engasjement, har Jærbladet også behov for tilkallingsvikarer og frilansere. 

Skriv i søknaden hvilke av disse stillingene som er aktuelle for deg. 

Kontaktinformasjon

Synes du dette høres interessant ut? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat: 

SØK HER

 

Powered by Labrador CMS