STILLING LEDIG:

Hardanger Folkeblad søker sommervikar☀️

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat

Arbeidssted: Odda, Hardanger

Søknadsfrist: 1. mars 2024

Om arbeidsgiver:

Hardanger Folkeblad har sterk digital vekst og er den største avisa i regionen Hardanger i Vestland fylke. I dekningsområdet bor det rundt 12 000 innbyggere og avisa har et opplag på 5300. Over 50 prosent av abonnentene er digitale. Papiravisa kommer ut to dager i uka.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrt medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet sine medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte for 4 milliarder kroner i 2022.

Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at medarbeiderne våre opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på karrieresidene våre på Amedia.no, og følg oss på LinkedIn.

Ras, evakueringer, trafikkork og flom.

Hos oss kan sommeren være både hektisk og interessant. Det er en rekke turister og arrangementer i områdene Eidfjord og Ullensvang, og det er usedvanlig høy aktivitet i næringslivet som er sterkt konsentrert rundt både landbruk, industri og reiseliv. 

Hos oss innebærer en arbeidsuke om sommeren alt fra å være på konsert med kjente artister til å rykke ut på hendelser som flom, ras og trafikkork. Men det innebærer også å intervjue engasjerte innbyggere og bringe lokale synspunkter og debatter opp på et nasjonalt nivå. 

I Hardanger Folkeblad prioriterer vi lokalnyheter og kritisk journalistikk høyt året rundt og presenterer innhold både på video, i podkast og sosiale medier i tillegg til nett og papir. 

Redaksjonen holder til i turist - og industribyen Odda midt mellom to nasjonalparker. Som sommervikar hos oss blir du også en del av et stort faglig nettverk i Amedia med hundrevis av andre journalister. 

Våre to tidligere sommervikarer har begge senere fått jobb i nasjonale nyhetsmedier. 

Vi kan tilby:

 • Opplæring i det du trenger å vite. 

 • Stor frihet til å utvikle og gjennomføre egne ideer og saker. 

 • Et sommervikariat der du går rett inn i redaksjonen og får samme oppgaver som alle andre. Redaksjonen jobber turnus med helg - og kveldsvakter.

 • Variert journalisterfaring fra et bypreget Odda til de mer rurale områdene med fjellbygda Røldal i sør til skjærgården i Jondal i nordvest. 

 • Ivrige kollegaer som er opptatt av at du skal lykkes. I starten av sommeren får du et praktisk rettet introduksjonskurs med andre sommervikarer i Amedia. 

 • Kompetansebygging på video og podkast.

 • Rom til å nyte sommeren i Hardanger der det er mulig både å stå på ski på Folgefonna, besøke restauranter i sentrum eller gå fottur til Trolltunga. 

Vi ser etter deg som:

 • Selv tar initiativ og kommer med ideer.

 • Vet hvordan du skal gjøre ideen til en sak.

 • Jobber selvstendig når det er nødvendig, men ikke er redd for å spørre hvis du er usikker.

 • Liker å skrive og har godt språk, og tar presseetiske vurderinger på alvor. 

 • Leverer ferdige saker med gode bilder, men også kan lage enkle videoer når det er naturlig.

 • Studerer journalistikk eller har relevant erfaring. 

 • Har førerkort.

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

Vi har behov for sommervikarer i tidsrommet fra uke 26 til og med 33. 

Send oss en kort søknad der du forteller litt om deg selv.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, kan du kontakte:

Vi behandler søknader fortløpende, men siste frist er 1. mars.

SØK HER

Powered by Labrador CMS