STILLING LEDIG:

Bilde av ansatte samlet på kontoret

Glåmdalen søker sommervikarer☀️

Informasjon om stillinga:

Stillingstype: Sommervikarer

Arbeidssted: Kongsvinger

Søknadsfrist: 01. februar

Antall stillinger: 4

Om arbeidsgiver:

Glåmdalen logo

Glåmdalen hadde ved siste måling 34.901 lesere, og et netto totalopplag på 14.552. Økonomien i selskapet er solid. Glåmdalen er en del av et Amedia-konsern i stor framgang. Karrieremulighetene er mange for den som vil videre etter å ha hjulpet Glåmdalen til å nå sine mål. Glåmdalen har hovedredaksjon i Kongsvinger – en by med boligpriser man bare kan drømme om ellers i Oslo-regionen, fantastiske naturområder, et rikt kulturliv og en masse fritidstilbud for store og små. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vi trenger flere dyktige, ambisiøse og trivelige sommervikarer til vår redaksjon i Kongsvinger. Hos oss vil du få gode muligheter til å utfolde deg, teste egne ideer og du vil garantert lære noe nytt. Glåmdalen er en redaksjon med stor takhøyde og vilje til å la unge talenter prøve seg.

Arbeidsoppgaver

Som sommervikar i Glåmdalen skal du:

  • Lage spennende nyhetssaker for Glåmdalens lesere, både basert på løpende nyhetshendelser, saker du får tildelt og ikke minst ideer du har selv.
  • Skrive, ta bilder og lage videoer – alt etter hva din sak er tjent med.
  • Inngå i en turnus med dag-, kvelds- og helgevakter.

Kvalifikasjoner

  • Det er en fordel om du har utdanning på høgskolenivå innenfor journalistikk, medievitenskap, samfunnsfag eller annen relevant fagretning, eller er i gang med et studieløp. Men er du ivrig og lærevillig, hører vi likevel gjerne fra deg. 
  • Søkere med journalistisk erfaring har en fordel, men ikke nøl med å søke om du har en annen interessant bakgrunn.
  •  Du må ha presseetisk forståelse.
  •  Om du har kompetanse innenfor et spesielt fagområde, som helse, næringsliv eller skole, kan det være en fordel.
  •  Det er en klar fordel om du har førerkort for personbil. Glåmdalen dekker et stort distrikt.

Personlige egenskaper

Vi tror du vil trives best hos oss hvis du er en omgjengelig, sosial og hyggelig person som har lett for å snakke med folk. Du er ambisiøs på egne og avisens vegne, og har en sterk vilje til å gjennomføre oppdraget du er i gang med. Du legger din ære i å bli ferdig med saken, selv om du møter på noen hindre underveis. Du er heller ikke redd for å ta i et ekstra tak når det trengs.

Vi tilbyr

Mange muligheter i et veldig trivelig arbeidsmiljø. Du får gode kolleger og ledere å støtte deg til, og nødvendig opplæring i de oppgavene vi forventer at du skal løse.

Glåmdalen er en del av mediekonsernet Amedia. Glåmdalen har god økonomi og gjennom Amedia tilgang på tekniske verktøy, analysesystemer og sterk fagkompetanse som du garantert kommer til å lære mye av.

Det er stor takhøyde for ideer og lav terskel for å teste ideene i praksis. Karrieremulighetene både innad i bedriften så vel som i konsernet er meget gode.

Vi holder til å lyse, luftige lokaler i Kongsvinger sentrum, en drøy times togtur fra Oslo. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, gratis trening og inngang til svømmehall, gratis kaffe og subsidiert kantine.

Synes du dette høres ut som en spennende sommerjobb? Søk da vel!

Kontaktinformasjon

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS