STILLING LEDIG:

Enebakk Avis søker sommervikarer ☀️

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikarer

Arbeidssted: Enebakk

Søknadsfrist: 18. februar

Antall stillinger: 2

Om arbeidsgiver:

Enebakk Avis ble etablert i 1999 og har i dag 2.000 abonnenter og 5.200 ukentlige lesere. Redaksjonen består av 4 ansatte. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Enebakk Avis søker idérike og engasjerte sommervikarer med god nyhetsteft og positiv innstilling.

Du kan gjerne ha erfaring fra avis- og mediebransjen, studere journalistikk eller bare ha lyst til å prøve deg som journalist. En lokalavis som oss trenger folk i redaksjonen som bryr seg om det som skjer i Enebakk kommune.

Vi jakter hele tiden de gode historiene fra hele kommunen. I Enebakk Avis jobber vi tett på hverandre, og er stolte over delingskulturen vår. Vi ser stor verdi i en sommervikar som kan skape god journalistikk, både selvstendig og i samarbeid med andre.

Vi kan tilby:

I vår lokalavis får du mulighet til å prøve deg ut bredt og dekke alle stoffområder. Enten det er kultur, sport, politikk eller breaking, og gjennom tekst, bilde eller video. Du får stor frihet i hvordan du ønsker å løse oppgaven med å dekke en sak.

 Enebakk Avis er en del av Amedia-konsernet. Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill. 

Vi ser etter deg som:

  • Har nyhetsteft, stå på-vilje og er idérik
  • Er nysgjerrig og ikke er redd for å stille spørsmål
  • Har evne til å få unna deg oppgaver under tidspress
  • Er omgjengelig og har lett for å snakke med folk
  • Har gode digitale ferdigheter

Du må kunne fotografere til egne saker. Vi har reportasjebil, så du må ha førerkort.

Vi har behov for sommervikarer i juli og starten av august.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS