STILLING LEDIG:

Kollage av fire bilder. Folk som intervjuer

BA søker sommervikarer ☀️

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Bergen

Antall stillinger: 10

Søknadsfrist: 1. februar

Om arbeidsgiver:

BA logo

Bergensavisen er Bergens lokalavis med 89300 daglige lesere på mobil, nett og papir. Bergensavisen er deleid av lokalaviskonsernet Amedia og lokale eiere. Avisen har cirka 25.000 betalende abonnenter.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.

Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Bergensavisen (BA) er byens viktigste lokalavis. Nå søker vi etter sommervikarer til alle avdelinger: Kultur, Nyheter, Sport, Debatt og Foto. 

Som sommervikar i BA blir du en del av et hektisk, lærerikt og pulserende nyhetsmiljø som lever på hard konkurranse med andre medier. BA skal gjøre Bergen til en bedre by ved å løfte frem det som er positivt, avdekke det som er kritikkverdig og holde makten ansvarlig. Høres det gøy ut? Da passer du kanskje hos oss! 

Du må ha nese for nyheter, kunne jobbe selvstendig med saker i et høyt tempo og ha lyst til å sette preg på Bergen og det som snakkes om i byen. Erfaring fra mediebransjen eller studentmedier er en fordel. BA har et sterkt digitalt fotfeste og det er en forutsetning at du mestrer digitale verktøy. Ønsker du å jobbe som fotograf, bør du beherske både stills og video. 

Hos BA møter du et åpent og inkluderende arbeidsmiljø, hvor alle står sammen for å lage en best mulig avis - og vinne kampen om leserne. Avisen holder til i BA-huset, midt i sentrum.

Det må påregnes kvelds- og helgevakter, siden leserne holdes oppdatert gjennom døgnet. 

Vi ønsker deg som

  • Evner å levere gode saker, eller de beste bildene og videoene, i sterk konkurranse med andre mediehus.
  • Er språksikker, idérik, selvstendig og tar initiativ. 
  • Trives med å rykke ut på store og små hendelser og rapportere direkte fra felt, med tekst, bilder og video. 
  • Har stor arbeidskapasitet og iver til å utvikle deg. 
  • Det er en fordel om du har førerkort til bil.

Vi tilbyr

  • Et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger som jobber målrettet for å vokse redaksjonelt.
  • Nye lokaler midt i Bergen sentrum.
  • En sjanse til å vise deg frem i et moderne og fremtidsrettet mediehus.

Søknadsfrist senest 1. februar. Søknader blir behandlet fortløpende. Fortell i din søknad hvilken avdeling du ønsker å jobbe for.

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

Kontaktinformasjon

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med:

  • Rune Ulvik, Nyhetsredaktør, tlf. 410 44 134 / e-post: rune.ulvik@ba.no
  • Katherine Ferguson, klubbleder, tlf: 996 33 130 / e-post: kf@ba.no

SØK HER

Powered by Labrador CMS