STILLING LEDIG:

VG søker journalister til vikariater på breaking og nyhet

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 22. mars 2024

Om arbeidsgiver:

VG logo

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Hvem søker vi?

VG søker journalister til flere ulike vikariater på breaking og nyhet, med varighet fra 6 til 12 måneder.

Vi søker journalister som har erfaring med video og/eller breaking news. Vi ser etter deg som vil ta nye steg for å levere nyheter på flere av VGs flater.

Hvordan jobber vi?

VG skal vinne nyhetskampen, hver dag. Vi skal også sørge for at brukerne våre får presentert nyheter på en engasjerende måte, og at format- og fortellergrep er best mulig tilpasset brukernes behov og preferanser.

Vårt breakinglag jobber døgnet rundt for at VG skal være først og best på nasjonale og internasjonale hendelsesnyheter. Våre nyhetsjournalister jobber for å sette journalistisk dagsorden, og sørge for at VG er hele Norges primære nyhetsdestinasjon.

Hva er vi på jakt etter?

For VG er det avgjørende at journalistikken vår treffer hele befolkningen. Har du erfaring med å jobbe spisset mot målgrupper er dette en fordel.

Vi er særlig opptatt av å finne kandidater som hjelpe oss med å nå de yngre målgruppene - og andre deler av befolkningen som ikke er storforbrukere av de tradisjonelle norske nyhetsmediene i dag. For at vi skal kunne formidle nyhetsbildet enda bedre og mer innsiktsfullt, trenger vi journalister med ulik bakgrunn og erfaring.

Er du i tillegg en som tenker nytt og liker å eksperimentere med morgendagens visuelle formater, er det en stor bonus. Erfaring med flere journalistiske formater er også en fordel, og at du ønsker å jobbe med både tekst, visuelt og med lyd.

Gjennomføringsevne, tabloid teft, etisk forståelse og gode samarbeidsegenskaper vil bli vektlagt.

Hvordan er det å jobbe i VG?

I VG får du blant annet jobbe med kunnskapsrike kolleger og ledere som vil utvikle deg i et godt, kreativt og hyggelig arbeidsmiljø. Det er kort vei fra ide til gjennomføring, og vi ser hele tiden etter initiativer, saker og fortellergrep som kan utfylle eller flytte nyhetsbildet.

Stillingene inngår i turnus som innebærer morgenvakter, kveldsvakter og helgevakter. Det kan også bli behov for å dekke enkelte nattevakter. Reisevirksomhet må påregnes.

Vi håper å høre fra deg!

OBS - kort søknadsfrist! Vi kaller fortløpende inn til intervjuer.

Kontaktinformasjon

Har du lyst til å vite mer? Ta kontakt med: 

SØK HER

Powered by Labrador CMS