STILLING LEDIG:

kolleger som snakker sammen på møterom

Vårt Land søker sommer­vikarer og tilkallings­vikarer

Vårt Land søker dyktige sommervikarer og tilkallingsvikarer

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: midlertidig/sesong

Arbeidssted:  Oslo

Søknadsfrist: 19. januar

Om arbeidsgiver:

Logo

Vårt Land ble stiftet i 1945 og eies i dag av det skandinaviske mediekonsernet Mentor Medier. Konsernet har blant annet eierinteresser i Dagsavisen, Morgenbladet, den svenske dagsavisen Dagen, samt Klar Tale og MediaConnect.

Mange norske journalister og redaktører har startet karrieren sin i Vårt Land. Som vikar i Vårt Land kommer du tett på de store sakene og får jobbe med erfarne og inspirerende kollegaer i et godt miljø. Vi søker sommervikarer og tilkallingsvikarer til alle våre redaksjonelle avdelinger. Sommervikariatene varer fra 7-10 uker, etter avtale. Du har presseetikkens ABC på plass, har teft for nyheter og utvikler gode digitale fortellinger. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og god oppfølging. Vi oppfordrer journalister med mangfoldskompetanse om å søke. Vi ansetter fortløpende, så søk nå. 

Nyhet 

Vil du jobbe tett med noen av landets skarpeste politiske journalister? Vil du undersøke sammenhengen mellom etikk, penger og makt, eller er du opptatt av hvordan våre valg påvirker verdens fattigste og kloden vår? Vi søker etter journalister med dokumentert nyhetsteft og som vil jobbe i en liten riksavis som er stor nok til å sette dagsorden i nyhetsbildet. Nyhetsavdelingen har også behov for flere dyktige tilkallingsvikarer utover våren. Avdelingen ledes av nyhetsredaktør Lars Inge Staveland. 

Religion 

Vårt Land er landets beste og viktigste avis på nyhets- og fenomensaker om kirke og religion. Vi søker etter journalister

med interesse for tro og livssyn som kjenner det norske kirkelandskapet. Du får jobbe både med løpende nyhetsarbeid lengre reportasjer og portrettintervjuer. Religionsavdelingen har også behov for flere dyktige tilkallingsvikarer og hører gjerne fra deg hvis du kan starte i løpet av våren. Avdelingen ledes av religions- og featureredaktør Elise Kruse. 

 Debatt og kommentar 

Avdelingen for meningsstoff, kommentar og debatt ønsker å løfte viktige verdidebatter. Vi er særlig opptatt av de politiske motkulturene og sentrale spørsmål i tros- og livssynsdebatten. Vi søker en sommervikar både til debatt og kommentar, og gjerne deg som vil jobbe med begge deler. Avdelingen ledes av politisk redaktør Berit Strøyer Aalborg. 

Kultur 

Kulturavdelingen søker sommervikarer med teft for nyheter og et godt blikk for de viktigste verdispørsmålene i kulturfeltet. Du forstår hvilke debatter og konfliktlinjer som engasjerer i litteratur, film, scene og kunst, og du fanger opp de etiske og eksistensielle spørsmålene. Du er analytisk og interesserer deg også for kulturen som skapes i kirkelige sammenhenger. Avdelingen ledes av kulturredaktør Lars Petter Sveen (tiltrer 1. februar). 

Foto 

Brenner du for visuell journalistikk? Vårt Land er en avis som setter avisdesign og fotojournalistikk høyt. Vi søker også etter enfotojournalist/fotograf som kan jobbe tett med våre journalister i jakten på den sterke fotojournalistikken. Foto er en del av publiseringsavdelingen, som ledes av nyhetsredaktør Lars Inge Staveland. 

Publisering 

Vi søker sommervikarer til vår publiseringsdesk. Du vil jobbe både med digital publisering, frontredigering og redigering for printproduktet vårt. Vi jobber i publiseringssystemene Arc/ Roxen, og opplæring blir gitt. Det er en fordel om du har noe InDesign-kunnskap også, men det er ingen forutsetning. Du inngår i en turnus med kveld- og helgevakter. Publiseringsavdelingen ledes av nyhetsredaktør Lars Inge Staveland. 

 

Du kan gjerne søke på flere vikariater i samme søknad, før opp hvilke avdelinger du søker deg til. Alle sommervikarer må påregne kvelds- og helgevakter.

Søknadsfrist for alle stillinger: Snarest, og senest 19. januar. Vi ansetter fortløpende. 

Kontaktinformasjon

For mer informasjon om stillingene, ta kontakt med: 

SØK HER

Powered by Labrador CMS