STILLING LEDIG:

Teknisk Ukeblad Media søker sommervikarer og freelancere

TU-mediene skal være best på nyheter og innhold om hvordan teknologi og digitalisering kan bidra til å løse fremtidens største utfordringer som det grønne skiftet og et mer bærekraftig samfunn.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar, frilans

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 27.januar

Om arbeidsgiver

Teknisk Ukeblad Media består av nettstedene tu.no, digi.no, insidetelecom.no, veier24.no, magasinene Teknisk Ukeblad og Våre Veger. Selskapet har 62 ansatte.

TU-mediene skal være best på nyheter og innhold om hvordan teknologi og digitalisering kan bidra til å løse fremtidens største utfordringer som det grønne skiftet og et mer bærekraftig samfunn. Journalistikken skal ha høy nyhetstemperatur, være overraskende og sette dagsorden. Vi skal gi leserne innsikt og kunnskap og innholdet skal være presentert på en måte som gjør det forståelig og relevant for flest mulig. TU.no har vokst fra null til 22.000 abonnenter på fem år. Vi jobber hver eneste dag for å kunne levere enda bedre, relevant og innsiktsfull journalistikk til våre lesere på våre ulike plattformer.

Vi er på jakt etter nyhetsjegere til å holde nyhetstrykket oppe i sommer:

Hvis du

  • er interessert i teknologi og engasjert i grønn omstilling og bærekraft
  • er iderik og har erfaring fra å sette dagsorden.
  • er rask, bredt orientert og har erfaring fra å jobbe med løpende nyheter.
  • liker å jobbe i team, men er også selvgående.
  • har litt erfaring med foto, video og lyd.

- da vil du garantert trives hos oss i sommer!

De som ansettes må regne med å inngå en nyhetsvaktordning med morgenvakter. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår i en særdeles kompetent redaksjon, som holder til midt i Oslo sentrum.

Vi trenger også noen faste og iderike freelancere som kan levere innhold til både TU.no og Digi.no – spesielt rettet mot unge målgrupper.

Teknisk Ukeblad Media støtter opp under verdiene i FNs bærekraftmål, herunder mangfold og likeverd, og vi søker etter kandidater med ulik bakgrunn.

Vi oppfordrer særlig kvinner om å søke.

Kontaktinformasjon

Spørsmål kan rettes til:

  • Tor M. Nondal, redaktør for tu.no og digi.no, tlf: 932 56 037
  • Eirik Urke, NJ-klubbleder i TU Media, tlf: 901 61 407

Søknad sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS