STILLING LEDIG:

Sommervikariat i VG 2023

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver:

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

VG er hele folkets nyhetsdestinasjon nummer én, der breaking news trumfer alt. Vi skal lage journalistikk som engasjerer, forklarer og underholder. Her er det kort vei fra idé til gjennomføring. Hos oss får du tillit og mulighet til å prøve deg på en rekke oppgaver, med støtte fra Norges flinkeste og hyggeligste kolleger.

Nå søker vi sommervikarer for sommeren 2023 til følgende avdelinger og roller:

  • Breaking/ Nyhet

  • Frontsjef

  • Bildesjef

  • TV-Nyheter

  • Nisjene (godt.no, min mote, tek.no og Dinepenger

  • VG+/Stories

  • Sporten

  • VGs papirdesk

  • Rampelys

  • Avdeling Z - ung-journalistikk og sosiale medier

For at vi skal kunne formidle nyhetsbildet enda bedre og mer innsiktsfullt, trenger vi journalister med ulik bakgrunn og erfaring. Mangfold, inkludering og tilhørighet er viktige verdier i en bærekraftig nyhetsredaksjon, og vi ønsker at våre journalister skal utfordre det etablerte og utforske nye ideer for at vi sammen kan gjøre en forskjell. Derfor ønsker vi å lage innhold som engasjerer målgrupper som VG ikke treffer godt nok i dag. Om du kan bruke din identitet, innsikt og erfaring til å se nye perspektiver i journalistikken, har vi ekstra lyst til å høre fra deg.

Sommervikariatene varer som regel 7 uker, sentrert rundt fellesferien.

Noe reisevirksomhet og turnusjobb må påregnes.

Klikk her for å lese mer om sommervikariatene og å søke

(https://www.vg.no/spesial/2022/sommervikar/)

Powered by Labrador CMS