STILLING LEDIG:

mann som sitter ved kontorplassen sin foran skjerm

Nationen søker journalister ✍🏼

Nationen forteller historier om hvor vi lever, hvordan vi lever og hva vi lever av.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat / tilkalling

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 08. oktober

Om arbeidsgiver:

nationen logo

Nationen er en fri og uavhengig dagsavis, og har som formål å ivareta bygdefolkets og distriktenes økonomiske, sosiale og kulturelle interesser.

Avisen er en del av Tun Media, Norges største landbrukskanal, der de største eierne er Amedia, Norges Bondelag og AS Nord Trøndelag.

Avisen kom ut for første gang i 1918 og feiret 100-årsjubileum i 2018. Avisens siste offentlige måling viste et opplag på 17.388 og hadde ved siste lesertallsmåling 48.000 lesere.

Vi skriver for alle som er opptatt av levende lokalsamfunn og norsk mat.

Et par av våre dyktige journalister jobber med et prosjekt og vi søker deres erstattere i vikariat ut året. Prosjektperioden kan bli forlenget, og dermed også vikariatene. Nationen søker også tilkallingsvikarer.

Vi ser etter deg som kan styrke vårt daglige nyhets- og reportasjearbeid. Du er kreativ og ser de gode vinklingene. Du er rask når det trengs, har visuell fortellerglede og vet hvordan du kan utnytte digitale flater slik at journalistikken når flest mulig.Vi har et godt arbeidsmiljø og er et sted der du kan utvikle deg. Stillingene inngår i turnus og det må påregnes noe helg- og kveldsarbeid.

Kontaktinformasjon

For spørsmål, ta kontakt med:

Send søknad med CV og arbeidsprøver til rekruttering@nationen.no

Søknadsfrist 8.oktober. Søknader behandles fortløpende.

Powered by Labrador CMS