STILLING LEDIG:

Innspilling av podkast

FriFag­bevegelse søker podkast­journalist i årsvikariat 🎙

Vil du lage Norges viktigste podkast om arbeidsliv? FriFagbevegelse har et ledig vikariat som podkastjournalist.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 25. september

Ønsket oppstart: 1. desember

Om arbeidsgiver:

FriFagbevegelse.no er ei nettavis om arbeidslivet og fagbevegelsen, som gis ut av LO Media. 

LO Media er en mediestiftelse med 75 ansatte, stiftet av LO og forbundene i LO. LO Media er et av landets største fagbladmiljøer og utgir 15 medlemsblader med tilhørende digitale utgaver, nyhetsbrev og nettsider. Publikasjonene redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. 

Podkasten Rørsla er en reportasjepodkast som løfter frem historiene til arbeidsfolk. Målet er å gjøre lytterne litt klokere på hvordan arbeidslivet vårt fungerer. Nå søker vi en dyktig lydforteller som vil lage Rørsla i 2024. 

Arbeidsoppgaver:

Som podkastjournalist hos oss vil du være ansvarlig for hele produksjonsprosessen, fra idé til publisering. Du vil ha ansvar for research og innhenting av kilder, planlegging og gjennomføring av opptak, redigering og publisering. I tillegg vil du skrive nettartikler i tilknytning til podkastepisodene og jobbe med distribusjon.

Podkastjournalisten er en del av redaksjonen til FriFagbevegelse.no, men samarbeider også med de andre redaksjonene i LO Media.

Hva vi ser etter:

Vi søker en selvstendig og initiativrik journalist med lyderfaring, som har lyst til å fordype seg i podkastproduksjon. Du er en dyktig historieforteller som liker å jobbe med egne ideer og som vet hvordan du skal dra lytteren inn i historien. Du vet hvordan du skal forklare komplekse problemstillinger på en enkel og engasjerende måte, og du har kontroll på det tekniske. 

Vi tilbyr:

LO Media holder til i moderne lokaler i Oslo sentrum. Vi har ordna arbeidsforhold, konkurransedyktige lønnsbetingelser og et godt arbeidsmiljø. Som ansatt i LO Media får du gode forsikringsordninger, en gunstig pensjonsavtale og gode velferdsordninger.

Vi har tilgang på profesjonelt lydstudio, men opptakene skal hovedsakelig gjøres i felt.

Vi ønsker å speile mangfoldet i befolkningen i rekrutteringen vår. Vi oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uansett kjønn, alder, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller om du har hatt et opphold fra arbeidslivet.

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

  • Ane Bamle Tjellaug, redaksjonell utvikler, tlf 922 36 264
  • Merete Jansen, klubbleder, tlf 908 24 040
  • Søknad med CV og arbeidsprøver sendes kjersti.lyse.klevengen@lomedia.no 

Powered by Labrador CMS