STILLING LEDIG:

Bauer Media søker nyhetsreporter­/anker

Er det deg vi ser etter? 

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Midlertidig

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 10. oktober

Om arbeidsgiver:

Bauer Media AS driver riksdekkende reklamefinansierte radiokanaler som Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 Kanalene. Alle kanalene er tilgjengelige nasjonalt på DAB, via våre apper og på nett. Bauer Media har også en voksende portefølje av podkaster som Avhørt, Siri og de gode hjelperne, Fetisha + Anine og rundt 60 andre podkaster.

Selskapet har ca. 60 ansatte med hovedkontor i Oslo.

Bauer Media Group er et familieeid mediekonsern, med hovedkontor i Hamburg. Gruppen når ut til over 200 millioner brukere i 20 forskjellige land gjennom utgivelse av over 600 magasiner, kringkasting av over 100 radio- og TV-stasjoner samt design av over 400 digitale plattformer. Bauer Media Group er størst på radio i Europa.

En av våre journalister går over i et ettårig engasjement fra januar 2025, og vi søker nå etter en erstatter på nyhetsdesken. Stillingen er et midlertidig vikariat med varighet på ett år, med mulighet for forlengelse

Bauer Media sin nyhetsredaksjon lager nyheter til radiokanaler som Radio Norge, Radio Rock, Radio Vinyl, Norsk Pop, Topp 40 og en rekke lokale radiostasjoner. Nyhetene lages i samarbeid med VGs nyhetsredaksjon.

Vi søker deg som er interessert i nyheter og har disse egenskapene:

  • Sterke allmennkunnskaper
  • Jobber raskt og presist
  • Leser godt
  • Selvstendig og fleksibel
  • Vilje til å jobbe med ny teknologi

I Bauer Media sin nyhetsredaksjon vil du bli en del av en inkluderende og erfaren redaksjon som holder til på Jernbanetorget i Oslo sentrum.

Kontaktinformasjon:

CV og søknad sendes til 

stilling@bauermedia.no

Powered by Labrador CMS