STILLING LEDIG:

Ung jente som står i en klesbutikk

Akersposten, Sagene Avis og Nordre Aker Budstikke søker sommer- og tilkallingsvikarer ☀️

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikarer

Arbeidssted: Oslo

Antall stillinger: 5

Søknadsfrist: 18. februar

Om arbeidsgiver:

Akersposten, Sagene Avis og Nordre Aker Budstikke logo

 Akersposten er en digital, lokal nettavis, politisk uavhengig, og et tydelig talerør for de rundt 80.000 beboerne i bydelene Ullern og Vestre Aker i Oslo vest. Sagene Avis er en lokal nettavis som dekker bydel Sagene med 45.000 innbyggere. Nordre Aker Budstikke er en digital lokalavis for bydel Nordre Aker med 52.000 innbyggere. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Hos oss er sommeren en av de mest hektiske periodene i løpet av året. I våre fire Oslo-bydeler skjer det mange hendelser og store arrangementer.

Nå får du sjansen til å bli med! En dag kan du være på konsert med store, internasjonale artister, mens du den neste rykker på en alvorlig hendelse og møter innbyggere med noe på hjertet.

I Akersposten, Sagene Avis og Nordre Aker Budstikke får du kombinere det beste av det beste. Vi lager lokalaviser som betyr noe i en hovedstad med uendelige tilbud.

Leserne tar oss med på ferie og forventer oppdateringer gjennom ferieukene. Vi trenger derfor engasjerte sommervikarer. I tillegg er vi på jakt etter dyktige journalister som vil jobbe for oss som frilansere og tilkallingsvikarer.

De tre bydelsavisene har felles redaktør og samarbeider tett. Sagene Avis og Nordre Aker Budstikke holder til i Nydalen, mens Akerspostens kontor er på Røa. Begge redaksjonene ligger sentralt til med gode kollektivforbindelser.

Vi kan tilby:

 • Stor frihet til å jobbe med det du ønsker. Det er kort vei fra idé til gjennomføring. Du blir en del av en liten redaksjon der innsatsen din blir lagt merke til og verdsatt.
 • Spennende dager med stor variasjon. Sommervikarene får være med på det meste. I utgangspunktet jobber du på dagtid fra mandag til fredag, men enkelte ganger kan det også være behov på kvelder og i helger. 
 • Variert erfaring fra travle Oslo-bydeler med mange innbyggere. Det er hele tiden mye som skjer og mange som ønsker å snakke med oss. Hos oss får du god erfaring fra lokalavis samtidig som du kan nyte hovedstadens mange muligheter.
 • Hyggelige kolleger som vil få deg til å skinne. I starten av sommeren får du et introduksjonskurs med andre sommervikarer i Amedia. Her får du innføring i hva som er viktig å kunne og tips og triks rundt praktiske oppgaver og det journalistiske arbeidet.
 • Å bli en del av et sterkt fellesskap i Amedia. Vi lærer av andre kolleger i konsernet hver dag, og samarbeider særlig tett med Amedias andre aviser i Oslo.

Vi ser etter deg som:

 • Selv tar initiativ og kommer med ideer
 • Vet hvordan du skal gjøre ideen til en sak
 • Jobber selvstendig når det er nødvendig, men ikke er redd for å spørre hvis du er usikker
 • Liker å skrive og har godt språk, og tar høyde for presseetiske vurderinger
 • Leverer ferdige saker med gode bilder, men også kan lage enkle videoer når det er naturlig
 • Studerer journalistikk eller har relevant erfaring 

 Vi har behov for sommervikarer i tidsrommet fra uke 26 til og med 32. Vennligst spesifiser i søknadsteksten om du søker stilling i Akersposten, Sagene Avis eller Nordre Aker Budstikke og hvilke uker du kan/ønsker å jobbe.

I tillegg ønsker vi frilansere og tilkallingsvikarer. Det er gode muligheter for arbeid også utover våren og etter sommeren.

Send oss en kort søknad der du forteller om dine styrker, både når det gjelder metode og temaer, og hvorfor du vil jobbe med oss.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, kan du kontakte:

 • Karl Andreas Kjelstrup, ansvarlig redaktør, tlf. 905 84 362 /
  e-post: karl.kjelstrup@amedia.no 

 • Vi behandler søknader fortløpende, men siste frist er 18. februar.

SØK HER

En gutt som sitter ute med pcen og kamera på bordet
Powered by Labrador CMS