STILLING LEDIG:

To unge kolleger som ler

Aftenposten søker etter sommervikarer 2024 ☀️

Aftenposten lager hver dag journalistikk som hjelper våre lesere og lyttere å forstå verden og ta gode valg i sine liv. Vi oppdaterer, avslører, forklarer og hjelper.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat i sesong

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 14. januar

Om arbeidsgiver:

Aftenposten logo

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

Nå søker vi deg som ønsker å bidra journalistisk som sommervikar i 2024.

Aftenpostens journalistikk skal gjenspeile det samfunnet vi lever i, og alle våre lesere skal føle seg representert i vår avis. Vi ønsker et miljø som er åpent, mangfoldig og inkluderende, og som gir like muligheter for folk med ulik bakgrunn, nasjonalitet, seksuell orientering, kjønn, alder og funksjonsevne. Vi oppfordrer derfor deg som kan bidra til dette gjennom språk, perspektiv og nettverk, til å søke.

Aftenposten vant flere av de mest prestisjefylte medieprisene i 2023: Skup-prisen, Data-Skup, Årets mediehus, Årets nyhetsnettsted, Årets nasjonale nyhetsdekning og mediehuset fikk flest priser under Årets bilde-konkurransen. Hos oss får du gode muligheter for faglig og personlig utvikling gjennom samarbeid med kompetente kolleger og store muligheter for å påvirke egen hverdag. Våre journalister får anledning til å jobbe frem de beste ideene sammen med visuelle journalister og nyhetsutviklere.

Flere av våre avdelinger tar inn vikarer for sommeren, du vil derfor bli bedt om å velge hvilken avdeling, eller avdelinger, du ønsker å bli en del av. Uansett hvor i Aftenposten du havner, vil du være en del av et dyktig og ambisiøst team med mål om å være Norges viktigste nyhetsdestinasjon. Vi oppfordrer til samarbeid på tvers i redaksjonen, og du vil få anledning til å jobbe med mange forskjellige oppgaver.

Alle våre journalister inngår i en nyhetsturnus der man får operativ erfaring fra nyhetsdesken. Du må påregne helg- og kveldsarbeid.

Vi vurderer kandidater fortløpende. Reportere må gjennomgå et introduksjonsprogram med språktest før de begynner i sine vikariater. Søker du til visuell avdeling som fotograf må du ha førerkort klasse B og eget utstyr.

Kontaktinformasjon:

  • Simen Brekke, tlf: 480 72 525

SØK HER

Powered by Labrador CMS